You are here
Home > Recomandate > Un show tare pacatos

Un show tare pacatos

Aseara, la emisiunea care e lider de audienta , la Antena 1 “ Un show pacatos » , au fost invitate in platou, pentru dezbateri si dezvaluiri incendiare, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu , despre care se spune ca ar fi acceptat cateva mii de lei de la Leo de la Strehaia, pentru sex, alaturi de Mihaela Moise, si ea implicata intr-un scandal, cum ca l-ar fi consolat pe manelistul Florin Salam, dupa decesul sotiei.
De-a dreptul curajos Capatos, daca le-a chemat in emisiune pe cele 3 protagoniste ale scandalului izbucnit. In fine.. atmosfera din platou nu promitea sa fie calma pana la final, ce-i drept ca fetele au inceput sa se balacareasca intr-un stil, exact ca la usa cortului : ‘’Doamne cât minte, taică-su e pe moarte şi ea minte. Eşti o jegoasă şi o zdreanţă ordinare. Jegoasa dracului. Cum poate să mintă aşa? E o curvă, o penală, o jigodie ordinară. Să plece în morţii-mă-sii”, a spus Sânziana Buruiană’’.
Dar asta nu – i nimic… Buruiana , infuriata peste masura de tot ceea ce era discutat in platou, de replicile Mihaelei Moise ( alias Meme), nici n-a mai stat pe ganduri prea mult timp , asa ca a tasnit ca din pusca spre Meme, cu mainile, cu microfon , cu gherute delicate, gata –gata sa-i dea o mare lectie de .. bataia.. ca pana la paruiala .. cred ca prea mult nu mai aveam de asteptat.
„Dacă mai zice ceva de tata, eu o bat. Eu nu mai stau mă lângă isterice d-astea”, a răspuns Meme care s-a ridicat de pe canapea de frică să nu fie luată la pumni de fosta sa prietenă.
Se pare ca show-ul va continua si azi cu interventia lui Luiz Lazarus care aduce acuze serioase la adresa lui Meme.
…Om trai si om vedea…

One thought on “Un show tare pacatos

  1. Meme refuza continuarea scandalului din pricina starii de sanatate a tatalui sau care e tot mai afectat de cele aparute la televizor si in presa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top