Reduceri.Online

You are here
Home > Recomandate > Cresc preturile la tren si metrou

Cresc preturile la tren si metrou

Cum era de asteptat, in curand vor creste preturile la calatoriile cu trenul si metroul(IAR)… Din cate au declarat cei de la Ministerul Transporturilor, preturile biletelor si abonamentelor vor creste cu 10%.

“In anul 2011 bugetul de venituri si cheltuieli al CFR Calatori SA a fost fundamentat avand in vedere o majorare a tarifelor de calatorie cu aproximativ 10%. In situatia in care subventia alocata pentru anul 2011 ramane la nivelul de 1.028 de milioane de lei, neacordarea majorarii de 10% a tarifelor pentru transportul calatorilor pe calea ferata duce la inregistrarea unui deficit de circa 75 de milioane de lei” – asta au declarat reprezentantii Ministerului Transporturilor.

Acum sa stam putin si sa ne gandim… :-/ 10% pentru ce?? Cica vom calatori in conditii mai bune si sigure:-@. Oare? Dupa ultimele cresteri de preturi, astia au facut ceva cu banii in plus? Pai.. cam da, i-au bagat in buzunar si pe noi ne-au lasat sa calatorim in aceleasi conditii.

Bine mă, hai ca vrem nu vrem, tot vom plati mai mult, dar macar faceti ceva naibii pentru calatori. Ce anume? Hmmm… de ex., incercati sa ii prindeti pe aia care fac contrabanda cu combustibil de la tren si nu dau pe unele trenuri caldura iarna numai ca sa poata ei fura mai mult… sa nu ziceti ca nu ati auzit pana acum asa ceva. Asa cum e mafie peste tot si aici e mafie. Dra(c)gii nostri conducatori, de ei cand va ocupati? Cand vin alegerile? Hai “Beculet”, mai fa si aici o razie si zi apoi ca numai voi ati reusit sa faceti asta din toate guvernarile de pana acum ;). Ah, era sa uit… sa nu uitam si de jocurile de culise – inchirierea unor rute la firme private, gen RT, a caror actionari sunt… ghiciti… oameni politici.

In fine… asta-i Romania…

Intre timp, hai sa aruncam o privire, sa vedem ce ne ofera MT in prezent… Nu va faceti griji, conditiile actuale pe care le ofera sunt pe timp nelimitat, nu se vor schimba, doar pretul biletelor va creste… :))

2 thoughts on “Cresc preturile la tren si metrou

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top