You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Prințul Charles – în vizită în România !

Prințul Charles – în vizită în România !

Începând cu 30 mai 2013 Prințul Charles, Prinț de Wales , a venit în vizită în România. 

301908-printul-charles

Prima vizită a renumitei personalități mondiale în România a avut loc în anul 1998 , iar de atunci până în zilele noastre mai multe vizite în țara noastră s-au concretizat printr-o implicare consistentă a Prințului Charles în Transilvania , devenind unul dintre cei mai apreciați oameni care vizitează România anual și un adevărat campion al promovării valorilor culturale și naționale ale românilor. 

documentar

Prințul Charles este adeptul unor practici ecologice pure, sprijinind idea conturării unui spațiu ecologic în Transilvania, evidențiind vastitatea și bogăția resurselor naturale ale Transilvaniei și posibilitățile financiare pe care le poate genera pe termen lung o asemenea atitudine și mentalitate. În plus, dumnealui a investit prin cumpărarea mai multor locuințe în diferite zone ale Transilvaniei și a dezvoltat mai multe activități economice care au un caracter tradițional și ecologic. 

omul3540835-mediafax-foto-andrei-pungovschi

5682097-mediafax-foto-ovidiu-dumitru-matiu

Prinţul Charles a sosit în România ( 30 mai) , la Târgu Mureş. De acolo, a plecat la Micloşoara, în Covasna, la domeniul contelui Kalnoky Tibor, unde a rămas în noaptea de joi spre vineri. Moştenitorul coroanei Marii Britanii a mers apoi la Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, unde a înnoptat la una dintre proprietăţile sale. Prinţul Charles are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, potrivit primarului din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef.

harta-charles-800-3(1)

MALANCRAV - RESTAURARE - FUNDATIE - PRINTUL CHARLES

MALANCRAV - RESTAURARE - FUNDATIE - PRINTUL CHARLES

Ieri, Prințul Charles a avut parte de o primire călduroasă din partea președintelui României, Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni în cadrul unei întrevederi desfășurată într-un cadru deosebit de cordial și a unei prezențe generale destinse . Prințul Charles s-a întâlnit deasemenea și cu premierul Victor Ponta.

img-0931-og

15224_15708400(1)

Pe blogul personal al prințului Radu al României se găsește o întâlnire care trebuie să aibă loc azi, 04.06.2013, la Clarence house în Anglia cu renumitul Principe de Wales.

970606_10151667226550854_1201625854_n(1)

Nu putem decât să fim deosebit de onorați de vizitele și intențiile Prințului Charles și să-i urăm multă sănătate . Sperăm că astfel vor fi apreciate mai bine valorile și patrimoniul cultural și uman românesc și că astfel România va fi apreciată și cunoscută altfel decât este percepută în străinătate.

3540839-mediafax-foto-andrei-pungovschi(1)

4911275-mediafax-foto-mediafax-foto

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top