Reduceri.Online

You are here
Home > Coltul m@gic > Poison for soul > Iti multumesc

Iti multumesc

As vrea sa-ti multumesc,astazi,tie,tu cel/cea care m-a iubit,m-ai jignit,mi-ai dorit cele bune sau mai putin bune,as vrea sa fiu,azi,vocea care-ti rasuna-n gand si te face sa realizezi ca ai gresit si sa te indrepti catre “mine” care ti-am fost alaturi si inca sunt..Sa-mi multumesti in gand ca am fost candva “Eu” sa-mi privesti umbra a ceea  ce a fost si sa ma privesti.

Vreau azi sa simt ca pot fi vocea tuturor ce au ranit si au fost raniti…a celor ce n-au putut sa umple “acel gol” insa inca spera…si spun mai exista o sansa “pentru tine” si-ti sunt alaturi.Vreau sa fiu “mana “care mangaie speranta pentru toti si cred in schimbare.

Vreau sa fiu aici pentru tine,sa sper,insa vreau sa-ti dau drumul spunandu-ti “multumesc”.Cuvintele sunt de prisos,trairile sunt tot ce conteaza,as putea sa-ti multumesc pentru atatea lucruri si sa te urasc pentru tot atatea…Adun resentimente insa la fel de multa iubire,si inca sper,in “tine” si in “mine”.

Ma indepartez si parca visez,aievea,eram tot si inca pot….insa astazi,iti multumesc…

Cladesc ganduri si amintiri,parca te doresc,alaturi de mine,doar eu si tu,eu inca caut,tu ma cauti?

Te eliberez de mine,insa o vorba-mi mai ramane,as vrea sa ti-o pot sopti in valuri de ganduri: “multumesc ca ai fost tu”.

One thought on “Iti multumesc

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top