You are here
Home > De actualitate > Evenimente > Vinerea neagra pe Internet – Black Friday Sales

Vinerea neagra pe Internet – Black Friday Sales

Cum foarte bine stiti, astazi este vinerea neagara pentru cumparaturi – ziua in care fiecare roman arata in ce criza financiara suntem.

Black Friday (Vinerea Neagra) este prima vineri după Ziua Recunostintei si marcheaza la americani debutul cumparaturilor de Craciun. Pentru ca toata lumea sa poata profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor ofera zi liberă angajatilor(Base’, si romanii vor asa ceva :))).

Denumirea provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul extrem de dificil creat după Ziua Recunostintei.

 

Partea buna la aceasta zi e ca poti cumpara foarte multe produse de pe Internet cu reduceri mari de pret, dar partea proasta este ca magazinele online NU sunt pregatite pentru asa ceva(PT. CEI CARE AU MAGAZINE ONLINE: daca tot va faceti plinul acum, ce ziceti sa mai investiti si voi in infrastructura ;) ). Uite si dovada:

Si mai zice lumea ca nu are bani cand in 5 ore eMag a inregistrat vanzari de peste 4 MILIOANE DE EURO!!!

Spor la shopping!

P.S.: Unele magazine au promotii pana duminica, dar daca mai vreti sa mai prindeti ceva produse, va recomand sa cumparati acum ;)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top