Reduceri.Online

You are here
Home > De actualitate > Evenimente > EFECTUL COMBINAŢIEI 11.11.’11

EFECTUL COMBINAŢIEI 11.11.’11

Ne aşteptam la un val de nenorociri, cataclisme, accidente, la comete şi meteoriţi ori la moartea unor personalităţi marcante. Numerologii deja prevesteau sfârşitul lumii, în timp ce optimiştii considerau combinaţia 11.11.’11 drept una incredibil de norocoasă. Nu a fost nicio Apocalipsă! Însă efectul combinaţiei 11.11.’11 a fost unul extrem de neobişnuit.


Un elveţian a câştigat la Loterie peste 60 de milioane de euro. În Las Vegas şi Shanghai au fost oficiate câteva mii de căsătorii. În întreaga lume, numeroase mame şi-au programat naşterea prin cezariană, astfel încât bebeluşii să vină pe lume în ziua de 11 Noiembrie. Hollywood-ul a speculat momentul şi a lansat filmul “11.11.11”, care propune o viziune apocaliptică asupra cifrei 11.

Născut pe data de 11.11.’11, ora 11.11
În ţara noastră, la Botoşani, un bebeluş a venit pe lume la 11.11.’11, ora 11 şi 11 minute. Băieţelul a avut la naştere greutatea de 3 kilograme şi lungimea de 50 de centimetri.
La celălalt capăt al Pământului, într-un spital din Hawkesbury, Australia, s-a născut, la aceeaşi data şi la aceeaşi oră, Max Benjamin Richards. Părinţii bebeluşului au declarat că nu au planificat naşterea copilului în acea zi, ci a fost doar o simplă coincidenţă.

Apocalipsa – amânată pentru anul viitor
Cu excepţia restricţionării accesului la Piramide, ziua de 11.11.2011 a fost o zi minunată, o zi plină de evenimente fericite. Am scăpat şi de Apocalipsă… doar până anul viitor, când va veni următoarea zi formată din trei numere identice, ultima de acest fel din secolul XXI: 12.12.2012. Evident, numerologii se vor grăbi să prezică din nou sfârşitul lumii, cu atât mai mult cu cât aceasta este ultima zi consemnată în calendarul mayaş.

Iustina – Gabriela Harco

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top