You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Corul Fiat Lux din Oradea – în finala „Românii au talent” !

Corul Fiat Lux din Oradea – în finala „Românii au talent” !

La emisiunea „Românii au talent” de la ProTv de vineri seara au evoluat pentru un loc în finală , pentru deliciul publicului şi pentru manifestarea propriei naturaleţe câteva nume de reţinut:  juriul şi publicul în cele din urmă au decis – Corul Fiat Lux, Diana Caldararu şi WhoGonStopUs merg mai departe în marea finală din 10 mai.

semifinala-romanii-au-talent

Corul Fiat Lux din Oradea deşi a evoluat ultimul în cadrul emisiunii a reuşit să obţină ropote de aplauze de admiraţie şi simpatie care au surprins chiar şi pe unii dintre membrii corului. Votul telespectatorilor şi nu în ultimul rând încurajările celor trei din juriu au trimis Corul Fiat Lux direct în finala care va stabili cine este cel mai talentat român al celui de-al treilea sezon , premiul fiind de 120000 de euro.

corul-fiat-lux

Juraţii au exclamat deopotrivă în extaz: „Vă vrem în finală”.

romanii-au-talent-semifinalisti1-152x108

Până în momentul de faţă între finalişti se găsesc: Corul Fiat Lux, Diana Caldararu, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu si Ghenadie Rotari, lista urmând să fie completată cu încă 9 nume norocoase. 

corul-fiat-lux1

Audienţa obţinută de către ProTv în timpul acestei excepţionale emisiuni a fost cea mai ridicată , apreciindu-se că la orele 22.07 peste 5,5 milioane dintre români urmăreau încântaţi evoluţiile splendide ale candidaţilor.

Corul Fiat Lux din Oradea este deosebit de renumit în urbea de pe Crişul Repede şi a devenit din ce în ce mai îndrăgit şi în plan naţional. Din cadrul acestuia fac parte elevi virtuoşi a mai multor licee din Oradea: Liceul Greco-Catolic, Liceul de Artă, Liceul Emanuil Gojdu, Liceul Mihail Eminescu.

Mult succes în finală !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top