Reduceri.Online

You are here
Home > Enjoy > Documentare > Incotro ne indreptam?

Incotro ne indreptam?

 

In zilele noastre este promovata conceptia conform careia Dumnezeu a murit! Insa nu multi ne dam seama ca acestea sunt zilele apostaziei in care Dumnezeu a murit in inimile noastre.

De-a lungul istoriei , omenirea s-a denaturat treptat , ajungandu-se pana  la a-L declara pe Dumnezeu mort si a crea ateismul zilelor noastre.

Apostazia umana a inceput in momentul cand biblicul Cain l-a ucis pe Abel din invidie , a fost hranita de faraonul care a inrobit poporul egiptean si a continuat in timpul lui Nero care canta la harpa din balconul , in timp ce-si privea oamenii incendiind orasul din ordinul sau.

Ea a fost amplificata de Marea Schisma din 1054 , cand Apusul s-a despartit de Rasarit.In Apus, renasterea a reinviat paganismul iar conceptia despre Dumnezeu s-a denaturat din ce in ce mai mult, prin amestecarea adevarului cu minciuna.

Aceasta denaturare a firii umane a continuat pana la aparitia Darwinismului si a excelat in perioada nazista , cand Marx declara pentru prima data ca „ideea de Dumnezeu trebuie distrusa!”. Ateismul a fost dezvoltat in continuare de catre Lenin si Stalin , ajungandu-se la concluzia ca omenisrea este doar o lupta e clasa ,unde supravietuieste doar cel mai puternic.Pornind de la aceasta idee, Stalin si-a inceput faimoasele crime.

Secolul XX a fost dominat de fiosofia lui Nietzsche , care Il declara pe Dumnezeu mort s a pus bazele nihilismului. Tot Nietzsche creaza conceptul de crima justificata , concept care a fost adoptat si de Hitler pentru a-si justifica masacrele odioase.

Filosofia ateista a lui Nietzsche a intretinut urletele celui de-Al Doilea Razboi Mondial , care  a avut ca rezultat aparitia miscarilor anticulturale: rockerii, hipiotii, punkerii.Aceste miscari anticulturale reprezinta , de fapt strigatul unei geratii nihiliste care propovaduieste o doctrina gandita  si programata demult de inaintasii sai.

Parintele Serafim Rose avea dreptate cand spunea ca „nihilismul este mijlocul, anarhismul este tinta!”. Insa pentru a completa aceasta afirmatie a sa, avem nevoie si de spusele marelui Dostoievski :” Daca Dumnezeu nu exista, inseamna ca totul este permis , iar daca totul este permis, inseamna ca suntem pierduti!”

In concluzie, ateismul nu este rezultatul evolutiei stiintei ci a filosofiei luciferice nihiliste, care cauta rasturnarea vechilor conceptii morale ale umanitatii.

One thought on “Incotro ne indreptam?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top