Reduceri.Online

You are here
Home > De actualitate > PROFESORII, NEMULŢUMIŢI CĂ TREBUIE SĂ EFECTUEZE RECENSĂMÂNTUL COPIILOR

PROFESORII, NEMULŢUMIŢI CĂ TREBUIE SĂ EFECTUEZE RECENSĂMÂNTUL COPIILOR

Cadrele didactice sunt obligate să efectueze un recensământ al tuturor copiilor cu vârsta de mers la şcoală. Recenzarea a început pe 25 ianuarie şi se va încheia pe 18 februarie.

Profesorii sunt obligaţi ca, după orele de curs, să meargă din casă în casă pentru a înregistra copiii, fiecărui cadru didactic fiindu-i repartizat un anumit număr de case sau apartamente.

Mulţi profesori nu sunt de acord ca recenzarea să facă parte din responsabilităţile lor. În plus, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu, dascălii nu vor fi plătiţi pentru aceste ore suplimentare.

Pe de altă parte, chiar dacă această recenzare ar intra în atribuţiile lor, profesorii susţin că este „inuman” să fie puşi pe drumuri în mijlocul unui val de frig.

Iustina – Gabriela Harco

2 thoughts on “PROFESORII, NEMULŢUMIŢI CĂ TREBUIE SĂ EFECTUEZE RECENSĂMÂNTUL COPIILOR

  1. Inteleg foarte bine doleantele dascalilor, oricum au prea multe hartoage de completat, o sarcina in plus si neplatita, poate duce la o gramada de timp pierdut, plus refuzurile parintilor care poate nu deschid usa si nu vor sa raspunda la intrebari, vremea urata s.a.m.d

  2. E NORMAL SA FIE NEMULTUMITI. CINE VREA SA FACA RECENSAMANT LA -10 GRADE PE STRAZILE UNUI CARTIER DIN BUCURESTI? POATE DOMNUL MINISTRU? IL ASTEPT SA VINA CU MINE LA RECENSAMANT!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top