Reduceri.Online

You are here
Home > De actualitate > ~ Noua Ordine Mondiala ~ > Royal Baby Boy – Ducesa de Cambridge a născut !

Royal Baby Boy – Ducesa de Cambridge a născut !

Am aşteptat cu toţii de peste o săptămână – Vestea cea Mare. Întreaga lume a aşteptat ca de la Londra să se facă anunţul care să confirme naşterea bebeluşului regal. Aşadar Vestea cea Bună s-a dat ieri de la Londra. Ducesa de Cambridge, atât de populara Kate , a născut un băieţel absolut sănătos (Royal Baby Boy), având o greutate de 3.8 kg.

catherine-insarcinata-2-hepta(1)

În urma unui travaliu de aproximativ 10 ore , Ducesa de Cambridge a născut pe cale naturală şi asistată un băieţel la Maternitatea St. Louis din Londra.

catherine-spital-jurnalisti-afp

Dorind să fie şi el cât mai implicat , viitorul tătic , William,a asistat la naştere.

cum-il-va-chema-pe-bebelusul-regal-doua-nume-sunt-pe-buzele-tuturor-britanicilor-218434

De aproape două săptămâni starea febrilă şi entuziasmul britanicilor s-a situat la cele mai înalte cote. Numeroşi reporteri şi ziarişti , simpatizanţi şi fideli ai Coroanei britanice s-au campat la propriu în faţa instituţiei despre care se ştia că este chemată să gestioneze şi uşureze travaliul lui Kate şi starea de sănătate de după naştere a noului născut.

bebelusul-regal-este-puternic-inrudit-cu-romanii-cine-a-facut-aceasta-declaratie-surprinzatoare-218429

Clipa atât de aşteptată a venit pe data de 22 iulie 2013, orele 16.24 (ora Londrei) (18.24 ora României). Starea de euforie a cuprins repede întregul regat. Titlul nobiliar pe care îl va purta noul născut, indiferent de nume, va fi Prinţ de Cambridge. Numele bebeluşului născut în purpură regală urmează să fie făcut cunoscut în perioada imediat următoare. Casele de pariuri au abundat în ultima lună în pariuri dintre cele mai generoase având ca subiect sexul (băiat, fetiţă), numele etc. viitorului nou născut. Cotele de câştig au atins valori incredibile.

anunt-nastere3

Alteţele Lor Regale  Principele William şi Ducesa de Cambrigde s-au căsătorit în aprilie 2011. Tinereţea lor se împleteşte cu o inteligenţă, erudiţie, simţ al umorului şi popularitate deosebite. William este fiul cel mare al cuplului regal Charles-Diana. Bucuria a cuprins întreaga familie regală a Marii Britanii. Elisabeth II şi părinţii lui Kate au fost primii anunţaţi după naştere. 

marea-britanie-e-in-sarbatoare-ducesa-de-cambridge-a-nascut-un-baietel-218419

Urăm multă sănătate şi creştere mare tânărului prinţ al Marii Britanii ! Dumnezeu să-L binecuvânteze şi să-L lumineze în tot ceea ce va intreprinde. El va fi cel care se va afla, cândva, cu siguranţă, pe tronul Marii Britanii. La Mulţi AAAni , Prinţ de Cambridge !

anunt-nastere2

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top