You are here
Home > Internet Zone > De pe net > Okazii.ro – victima unui atac informatic

Okazii.ro – victima unui atac informatic

Recent si site-ul Okazii.ro a fost afectat de un atac informatic, mai exact mai multe adrese de e-mail au primit mailuri prin care se anunta un concurs, dar de fapt cand intrai pe link-ul din mail, descarcai un program cu virusi.
Asa arata acest e-mail:
Textul ce aparea in mail:

Castiga 2 bilete VIP pentru tine si o persoana draga tie la mult asteptatul concert pe care cei de la Bon Jovi il vor sustine in data de 10 iulie 2011, la Bucuresti, in Piata Constitutiei.

Participa acum(link) la tombola organizata de portalul nostru. Razuieste si daca vei gasi codul din 8 cifre vei fi unul din cei 20 de norocosi castigatori ai biletelor puse in joc.

Pentru mai multe detalii despre regulament si cum puteti intra in posesia premiilor, vizitati Okazii.ro.

© 2000 – 2011 okazii.ro

Pentru a NU fi victima unor astfel de atacuri, NU descarcati nici un fel de program care apare in mailuri!

2 thoughts on “Okazii.ro – victima unui atac informatic

  1. …..Si zdrentele de la okazii; ar trebui sa deconteze costul coletariei pachetelor returnate; daca tot iau o caruta de taxe si comisioane. Adica sa faca si ei ceva de banii pe care ii incaseaza aiurea…de la vanzatori… Adica sa-si asume si ei macar o parte din paguba suportata aiurea de vanzator; datorita furnizarii de aurolaci contra cost de catre okazii.ro. …sau ne mutam pe *******; ca tot a luat mare viteza..de crestere..sau dezvoltare…in concurenta….si mai e si moca si depomana…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top