Reduceri.Online

You are here
Home > Enjoy > Arta > Cupa Confederaţiilor – Brazilia 2013 !

Cupa Confederaţiilor – Brazilia 2013 !

Duminică noaptea au avut loc finalele Cupei Confederaţiilor la Fotbal. Renumita competiţie a reunit echipe din întreaga lume într-o gala a fotbalului dominată şi acum de către Brazilia care a fost şi ţara gazdă a regalului fotbalistic. Deşi a înregistrat o umilitoare înfrângere în urmă cu câteva luni din partea echipei Mexicului , Brazilia se pare că s-a pregătit mult mai bine. 

cupa-conf-site-copy_86100900(1)

De la orele 21.00 TVR 1 a transmis finala mică a competiţiei care a adus faţă în faţă echipele Italiei şi Uruguayului. Meciul s-a desfăşurat într-un ritm alert , cu ocazii spectaculoase de ambele părţi . După timpul regulamentar şi prelungiri scorul era de 2-2 (egalitate). Penaltyurile au evidenţiat calităţile de goal-keeper ale lui G.L. Buffon care a apărat trei dintre loviturile de pedeapsă şi a adus astfel victoria echipei italiene care s-a clasat pe locul trei al competiţiei. Printre cei care au ratat la loviturile de pedeapsă au fost şi renumitul jucător uruguayan Forlan. 

italia

Finala mare s-a disputat între naţionalele Braziliei şi Spaniei. Ambele selecţionate au rezultate deosebite şi ne aşteptam cu toţii la o partida echilibrată. Din păcate, echilibrul s-a evaporat încă din primele zece minute când dintr-o fază care nu anunţa prea multe brazilienii au deschis scorul.

FIFA Confederations Cup 2013

Deşi au încercat şi au avut câteva ocazii notabile , spaniolii nu au putut finaliza şi la sfârşitul primei reprize Brazilia a majorat scorul : 2-0. A doua repriză părea să demonstreze mentalul de mare echipă a Spaniei , dar din păcate nici măcar un penalty acordat de către arbitru nu a fost transformat. Încurajaţi brazilienii au mai marcat un gol în timp ce antrenorul Spaniei a făcut toate schimbările permise fără niciun rezultat vizibil în joc sau pe tabelă. Singurul jucător spaniol care merită evidenţiat în această partidă de coşmar pentru spanioli este Iniesta. Scorul final : Brazilia – Spania 3-0 . Brazilia este campioana Cupei Comfederaţiilor.

306353-577150-brazilia-9

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top