Reduceri.Online

You are here
Home > Recomandate > Cum sa il cuceresti pe nativul fiecarei zodii

Cum sa il cuceresti pe nativul fiecarei zodii

Daca de Berbec va apropiati cel mai usor pe plan intelectual, un bun inceput pentru a cunoaste un Taur este intr-o atmosfera de intimitate. Aflati cum puteti intra in gratiile barbatilor fiecarei zodii, ce le place si cum trebuie sa va comportati pentru a-i cuceri mai usor si a incepe o relatie cu fiecare dintre ei.

De Berbec este cel mai bine sa va apropiati pe plan intelectual, eventual invitandu-l la teatru, la muzeu ori imprumutandu-i sau cerandu-i o carte buna. Trebuie in permanenta sa tineti pasul cu el, sa fiti active, dinamice si sa aduceti idei noi – numai astfel ii veti putea trezi admiratia. Nu opuneti rezistenta prea mare in neintelegeri, ci cedati la final – aceasta e o figura dibace pentru a-l face pe incapatanatul Berbec sa se simta bine. Fiti sportive si incercati sa nu intarziati niciodata atunci cand va intalniti cu el. Punctualitatea este un punct forte in relatia cu acesti nativi. Economisiti-va in permanenta energia pentru a putea tine pana la capat pasul cu el.
Un bun inceput pentru a cunoaste un nativ din zodia Taur ar fi intr-o atmosfera de intimitate, ca de pilda cea de la biroul lui sau de acasa. Va va fi recunoscator daca nu il veti plictisi cu angoasele dumneavoastra si daca veti discuta un subiect care sa il pasioneze, ca arta de pilda. Taurul accepta greu o prima intalnire si de aceea, atunci cand acest lucru se intampla, cu siguranta veti fi luate in serios. Fiind un mare gurmand, apreciaza o mancare buna si un vin pe masura, fara ca acestea sa fie insa neaparat servite intr-un local luxos, caci spiritul sau de economie va fi socat. Cadourile facute trebuie sa fie utile si de un bun gust desavarsit, atlfel veti scadea automat in ochii sai, poate chiar il veti jigni.
Pentru a cuceri un Geaman trebuie etalat un anumit grad de cultura si de eruditie. Subiectele sale preferate de discutie graviteaza in jurul cartilor, in primul rand, apoi in domeniul cinematografiei, al diverselor teorii despre arta si muzica etc. Veti dobandi stima sa daca sunteti foarte competente intr-un domeniu anume si va tratati meseria cu profesionalism si seriozitate. Ideea de baza intr-o relatie cu nativii din Gemeni este de a le trezi in permanenta curiozitatea si de a aduce mereu un suflu nou relatiei, idei originale si chiar extravagante.
Un loc bun in care poate fi abordat Racul este pe malul unei ape, de preferat in noptile cu luna, caci in aceasta ambianta va scapa mult mai usor de complexele sale. Faceti-l sa rada, nu va avantati in discutii prea speculative si invatati sa-l ascultati in tot ceea ce va povesteste, mai ales ca povesteste frumos. Remarcati-i un obiect deosebit de vestimentatie si faceti-i complimente. Discutati pe teme de arta, cereti-i sfaturi si nu uitati ca adora copiii. Nu-l criticati si nu faceti nimic din ceea ce stiti ca ar contraveni inclinatiilor sale. Ii puteti proba minunata sa capacitate de devotiune in caz ca nu va simtiti prea bine si fiti sigure ca timpul pe care vi l-a dedicat va atarna greu in balanta sentimentelor sale.

Pentru a cuceri imperialul Leu, ascultati-l cand va vorbeste despre viata sa, multumiti-i exagerat pentru orice cadou pe care vi-l face si evitati cu orice pret stridenta in vestimentatie si vorbaria inutila. Fiti sincera cu el, deschisa si mai ales aveti mare grija sa nu il jigniti in semnitatea lui, caci este foarte mandru. Se bucura foarte mult la randul lui cand primeste cadouri si nu suporta zgarcenia.
In conversatiile cu nativul din Fecioara trebuie sa fiti exacte, riguroase, sa nu monologati si sa nu il plictisiti cu aventuri trecute. Nu sunt recomandate exagerarile sau teribilismele pentru a il impresiona si nici subiectele referitoare la intimitatile sale. Discutia merge foarte bine pe o tema inteligenta in orice domeniu abordat in directia calitatilor sale. Apreciaza farmecul personal al interlocutorului, curajul si spontaneitatea sa. Cele mai bune cadouri sunt un CD cu muzica sau o carte buna.
Nativului din Balanta ii place foarte mult sa fie complimentat, admirat, elogiat. Atentie insa ca aceste aprecieri sa fie verosimile. Puteti incepe o controversa cu el, caci are spirit combativ, fara a deveni insa agresiv sau vulgar. Nu ii faceti observatii atunci cand este prea cheltuitor (ceea ce se intampla des) si inconjurati-l cu obiecte de lux sau macar incercati sa tineti pasul cu el in aceasta directie. Fiti vesele, destinse, intrebati-l despre tot ce e in legatura cu viata sa si discutati impreuna pe teme de arta.
Pentru a intra in gratiile nativului din Scorpion trebuie sa il aprobati in tot ceea ce spune si sa-l complimentati in permanenta – cu foarte mare atentie insa si cu mult tact, caci simte minciunile (nesinceritatea in general) de la bun inceput si atunci veti obtine efectul contrar. Nu trebuie sa faceti observatii peiorative la adresa vestimentatiei sale si e preferabil sa se rada la bancurile pe care le face. Ii place ca partenera lui sa aiba toalete extravagante si parfumuri fine.
Pentru a intretine raporturi bune cu nativul din Sagetator este necesar sa fiti dinamice, sincere, sa aveti simtul umorului si sa nu deveniti prea conventionale. Ascultati-l cu atentie, fiti in acelasi timp vioaie si nu uitati ca nu ii plac firile prea sobre sau mohorate. Il pasioneaza sportul, excursiile si prefera spatiile deschise in detrimentul statului in casa. Iubeste animalele. Foarte important este sa nu confundati inclinatia lui permanenta pentru prietenie cu un sentiment real de dragoste.
Un Capricorn nu trebuie contrazis sau contrariat, ci mai degraba ascultat ca un profesor in tot ce spune. Se simte bine atunci cand se pune baza pe el si cand i se acorda incredere. Nu este un om de societate si discuta numai lucruri serioase, cu riscul de a deveni antipatic. Complimentele ce i se adreseaza trebuie sa fie sincere, altminteri “se prinde”. Drept cadouri prefera lucrurile de valoare, caci are foarte mult simt practic. Viata sa e simpla, fara complicatii inutile.
Nativul din zodia Varsatorului trebuie admirat in primul rand, pentru a intra in gratiile sale. Urmatorul pas este de a va arata erudite si de a purta discutii interesante cu el, pe orice tema, preferabil in domenii avangardiste sau oculte. Trebuie sa-l amuzati, sa afisati un entuziasm contagios si sa dovediti ca aveti idei generoase, pastrand insa o nota de bun simt. Aveti grija sa nu deveniti prea posesive, altfel va avea impresia ca atentati la scumpa sa libertate.
Nativul din Pesti va aprecia in primul rand daca il considerati interesant si ascultati cu intelegere ceea ce va spune despre problemele sale. Provocati-l la noi destainuiri, va fi usor uimit, pentru ca in general tendintele sale sunt considerate cam bizare. Nu-l contraziceti prea vehement. Discutati impreuna despre arta, literatura, fenomene supranaturale ori animale, el fiind foarte legat de acestea din urma. In mod sigur ii place marea si in general apa. Cadourile pe care le apreciaza sunt lucrurile in culorile marii, cartile despre ocultism, biografiile. Ii place muzica si dansul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top