Reduceri.Online

You are here
Home > Util > Relatii si cuplu > 9 semne că te măriţi cu cine nu trebuie

9 semne că te măriţi cu cine nu trebuie

Când decizi cu cine te măriţi iei una dintre cele mai importante hotărâri din viaţa ta. Bineînţeles, există şi alte decizii care îţi hotărăsc cursul vieţii, precum profesia pe care o urmezi sau oraşul în care vrei să locuieşti, dar persoana cu care te căsătoreşti îţi este alături toată viaţa, cel puţin teoretic.

Şi cu toate acestea, sunt extrem de multe persoane care dau greş, iar principalele cauze par să fie teama de singurătate, teama de schimbare şi un milion de alte temeri. Astfel ajung în faţa altarului alături de o persoană nepotrivită, în ciuda semnalelor de alarmă pe care singuri încearcă să le ignore.

Iată nouă semnale care îţi arată că nu ar trebui să te grăbeşti la altar:

Nu eşti atrasă de el

Dacă nu îţi vine să rupi hainele de pe el acum, cu siguranţa nu îţi va veni nici peste câţiva ani, când va fi chel şi cu burtă. Atracţia fizică este foarte importantă. Dacă răspunsul tău extrem de sincer la întrebarea „Cât de mult te simţi atrasă de el?” este „Aşa şi-aşa”, atunci ar trebui să consideri asta un semnal de alarmă.

Te simţi superioară

Într-o relaţie nu ar trebui să conteze dacă nivelul lui de educaţie este mai slab decât al tău sau slujba lui este mai prost plătită. Cu excepţia cazului în care pentru tine contează… Dacă descoperi că te simţi jenată, îi cauţi scuze în faţa cunoscuţilor sau îţi este ruşine cu ceea ce face sau cu nivelul de educaţie, nu te mărita cu el. Fugi!

Nu te face să te simţi bine

Dacă îţi tot repetă că ar cam trebui să slăbeşti deşi tu nu crezi asta sau îţi face tot felul de reproşuri cu privire la aspectul tău, ar trebui să-i spui adio. Cu siguranţă nu ar trebui să fii cu un tip care te face să te simţi mai puţin sexy decât cea mai atrăgătoare femeie dintr-o încăpere.

Valorile lui nu sunt pe placul tău

Dacă este de părere că nu ar trebui să te vezi prea des cu familia ta, sau că nu este musai să-ţi termini studiile sau orice altceva care pentru tine este foarte important, ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte de a spune „Da”.

Este obsedat de control

Dacă îţi spune tot timpul ce să faci şi ce nu, chiar dacă are intenţii bune, îţi poate scoate peri albi. Fugi cât încă mai poţi.

Nu comunică

Comunicare este cu siguranţă una dintre cele mai importante elemente într-o căsnicie. Dacă nu discutaţi acum, cu siguranţă nu o veţi face nici mai târziu.

Nu îl consideri amuzant

Simţul umorului vă scoate chiar şi din cele mai dificile situaţii. Prin urmare, dacă nu reuşiţi să faceţi haz de necaz împreună, aveţi un mare minus.

Minte

Dacă l-ai prins cu minciuni, chiar dacă sunt mici, ar trebui să îţi faci griji.

Familia ta nu îl place

Dacă mama ta, care probabil că te cunoaşte extrem de bine, îşi face griji că nu este potrivit pentru tine, este posibil să aibă dreptate. Cu toate că părinţii pot fi extrem de pretenţioşi când vine vorba de un potenţial partener pentru copilul lor, îngrijorarea lor maximă ar trebui să te pună pe gânduri.

2 thoughts on “9 semne că te măriţi cu cine nu trebuie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top