Reduceri.Online

You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Simona Halep : a câştigat Turneul de la Doha !

Simona Halep : a câştigat Turneul de la Doha !

Simona Halep a obţinut probabil una dintre cele mai prestigioase performanţe personale şi evoluţiile cele mai strălucitoare.

simona_halep_24090400(1)

În cadrul Turneului de la Doha a întâlnit jucătoare de Top 10 mondial , dar într-un mod spectaculos şi jucând cu o dezinvoltură demnă de o mare sportivă a planetei a reuşit să câştige primul loc în cadrul acestui turneu sportiv în urma unei semifinale de vis cu Agnieszka Radwanska (Top 4 mondial) şi a unei finale cu germanca Angelique Kerber. A depăşit deasemenea în sferturi pe italianca Errani (Top 6 mondial) . Personalitatea, stilul de joc şi tenacitatea jucătoarei românce s-au impus într-un mod categoric. 

simona-halep-este-in-finala-de-la-doha-18474239(1)

A învinge consecutiv într-un mod de necontestat 3 jucătoare de Top 10 mondial într-un adevărat galop de sănătate se poate numi cu adevărat performanţă şi valoare.

simona-halep-calificare-semifinale-turneu-doha-18474182

Azi , 16.02.2014, în urma finalei câştigate în faţa A. Kerber cu scorul de 6-2, 6-3 putem spune că am asistat la afirmarea tenisului feminin românesc pe podiumul mondial. Felicitări Simona !!!… şi să ne obişnuieşti şi pe mai departe cu evoluţii la fel de bune.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top