You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Marioara Murărescu a decedat !

Marioara Murărescu a decedat !

O adevărată personalitate legendară a Televiziunii Române atât de longevivă şi de iubită s-a stins recent din viaţă lăsând imortalizate imagini inegalabile care mărturisesc despre bogăţia şi frumuseţea folclorului românesc. Marioara Murărescu , realizatoarea celebrei emisiuni de folclor – „Tezaur Folcloric” a decedat în urma unei lungi suferinţe cauzate de o boală necruţătoare. Internată din câte se pare la Spitalul Pantelimon din capitală pentru a se trata corespunzător , având mai multe operaţii efectuate , Marioara Murărescu a decedat în noaptea de joi spre vineri la vârsta de 66 de ani din cauza cancerului care a recidivat. 

5

Marioara Murărescu a debutat încă din anii 70 la emisiunile de radio pentru ca în 1977-1978 să iniţieze şi lanseze celebra emisiune de televiziune atât de apreciată şi iubită de către românii de toate vârstele. A ştiut într-un mod magistral să lanseze şi să protejeze tinerele talente ale folclorului autentic românesc prin intermediul acestei emisiuni săptămânale.

default(7) default(3)

A coordonat timp de peste peste trei decenii destinele acestei emisiuni a postului naţional de televiziune şi în mare măsură devenirea muzicii populare româneşti. Zeci , sute de artişti populari s-au afirmat şi au încântat prin cântecul lor publicul românesc prin intermediul Televiziunii Române

Dumnezeu să o odihnească în pace ! 

338691-marioara-murrescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top