You are here
Home > Recomandate > Mailway.ro sau cum sa nu mai scapi de SPAM

Mailway.ro sau cum sa nu mai scapi de SPAM

De cateva zile a inceput sa ma dispere mailway.ro cu o  gramada de mail-uri publicitare – mai pe scurt SPAM(NU M-AM ABONAT LA NICI UNUL DIN SITE-URILE DE LA CARE AM PRIMIT  E-MAIL PUBLICITAR SI NICI LA MAILWAY).

Hai sa analizam putin profilul site-ului:

– ofera servicii de e-mail marketing, ceea ce te duce gandul din prima la SPAM(stiu ca sunt opuse dar in Romania sunt destui care abuzeaza de adresele de e-mail gasite pe Internet)

– la contact e mentionat doar o adresa de mail si 2 numere de telefon:

[email protected]
0731.459.729
0761.406.194

Daca tot ofera servicii de e-mail marketing… niste date care au legatura cu firma nu ar strica…. macar sa vezi site-ul apartine firmei S.C. TEAPA S.R.L. cu Cod Unic de Inregistrare: RO66600666, Nr. de Inregistrare la Registrul Comertului: J01/666/2011, Sediu Administrativ: Str. Prostiei, nr. 69, Bucuresti(pentru cine nu s-a prins, am scris la misto datele).

– daca te dezabonezi de la newsletter-ul primit de la mailway.ro, poti fi sigur ca O SA MAI PRIMESTI SI ALTE MAIL-URI DE LA EI

Si acum cireasa de pe tort, sa vedeti ca nu vorbesc prostii: http://www.ipfraudreporter.com/93-114-45-81-ip-address

Ce sa mai zic?  Aveti grija unde va folositi adresa de mail, sa nu ajunga cumva in baza de e-mail-uri de la mailway.ro! :))

PS. ACEST ARTICOL REPREZINTA PAREREA PERSONALA A EDITORULUI. CONFORM CONSTITUTIEI DIN TARA ASTA, FIECARE CETATEAN ARE DREPTUL LA PROPRIA OPINIE. ACEST ARTICOL NU ARE CA SCOP AFECTAREA IMAGINII ACESTUI SITE METIONAT, REPREZINTA O SIMPLA OPINIE! MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

APRECIEM INTERESUL DAT DE CATRE MAILWAY SI CA RASPUNS LA ULTIMUL MESAJ PRIMIT DE LA EI: ACEASTA „MIZERIE DE POST” CUM A NUMIT-O MAILWAY REPREZINTA OPINIA EDITORULUI DE LA DATA PUBLICARII ACESTUI ARTICOL(9 noiembrie 2011). DACA E INTERZIS CA IN TARA ASTA SA NU AI DREPTUL LA OPINIE, II ROG PE CEI DE LA MAILWAY SA POSTEZE AICI EXACT CE LEGE S-A INCALCAT SI VOM LUA ATUNCI MASURI IN LEGATURA CU ACEST ARTICOL. IN LEGATURA CU „Legal daca nu ati dat unsubscribe dupa 3 mesaje receptionate de la mailway.ro firma are dreptul legal de a va considera abonati” – ACEST LUCRU NU A FOST TRECUT IN NEWLETTER DECI, DACA NU MA INSEL, DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL CEL CARE A PRIMIT E-MAIL-UL NU A FOST INSTIINTAT DE ACEST LUCRU. DACA MA INSEL, ROG IARASI MAILWAY SA ARATE EXACT UNDE SCRIE CA NU TREBUIE SPECIFICAT IN MAIL ACEST LUCRU. 

ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT CA URMARE A PRIMIRII A MAI MULTORI MAILURI DE LA MAILWAY SI CHIAR DACA S-A DAT DEZABONARE, MAIL-URILE AU TOT VENIT IN CONTINUARE. SI INCA O CLARIFICARE: IN ACEST ARTICOL NU S-A DISCUTAT DESPRE CE PLATFORMA FOLOSESTE MAILWAY PENTRU A TRIMITE MAILURI.

Multumesc pentru intelegerea acordata si astept parerile/amenintarile cititorilor acestui site la sectiunea de comentarii!

O alta parere despre Mailway gasiti si pe site-ul lui Gupi: http://www.hangarhosting.info/2012/08/07/mailway-ro-are-adresa-ta-de-email/

Cateva informatii despre Mailway.ro gasite pe Internet: http://www.abuse.ro/spam-domains/mailway.ro

Link-urile au fost adaugate pentru o mai buna informare a cititorilor acestui site.  

11 thoughts on “Mailway.ro sau cum sa nu mai scapi de SPAM

 1. Stai linistit, ca nu trebuie sa iti folosesti adresa pe undeva. Judecand dupa adresa pe care mi-au trimis mie, au generat baza de date ;)

 2. inteligentele astea au trimis oferte pe ***censored***@crestinortodox. ro :)

  Poate ii ajuta Domnul sa primeasca o amenda frumoasa de la ancom…

 3. Au pagina pe facebook! au si date de contact. ma tot scarpin in cap cum sa-mi stabilesc o intalnire si sa ma duc cu doi prieteni nu prea dusi la biserica. 

 4. din fericire, in ultima perioada toate mesajele lor au preferat folderele Junk pentru toate adresele de mail care imi apartin si au fost „abonate” la newsletterele lor :-)

  apropo: http://server.mailway.ro/admin/index.php – folosesc o platforma comerciala – Interspire Email Marketer .. nu vad textul copyright.. oare au platit pentru aplicatie sau folosesc „versiunea nulled” ??? :))

 5. Ma bucura interesul vostru pentru spam. Ca fapt divers din punct de vedere legal firma Mailway Romania nu face spam ( pentru ca avem datele de identificare complete ale expeditorului in headerul de mail si exista link de dezabonare). Legal daca nu ati dat unsubscribe dupa 3 mesaje receptionate de la mailway.ro firma are dreptul legal de a va considera abonati. Mai mult, daca ati apasat pe dezabonare si mai primiti in continuare mailuri inseamna ca adresa voastra a exista deja in bazele de date pentru alte newslettere si dezabonarea se face automat din toate listele mailway de indata ce baza de datae este libera. Nu folosim versiuni nulled si nu facem spam altfel cum este scris si mai sus Camera de Comert nu ar fii facut afaceri cu noi. Am sa va rog sa stergeti mizeria asta de post cat mai rapid de aici, in caz contrar veti fi contactat de avocatul firmei.

  Cu tot respectul,

  Echipa Mailway Romania

  1. Articolul a fost reactualizat. Va multumesc pentru interesul acordat si sper ca noua actualizare va lamureste ce inseamna „mizeria asta de post”.

  2. „Legal daca nu ati dat unsubscribe dupa 3 mesaje receptionate de la mailway.ro firma are dreptul legal de a va considera abonati.”

   Fraza de mai sus, cu tot respectul, este un mare rahat.
   Faimoasa „Echipa Mailway Romania” încearcă să te intimideze, fără însă a avea nici cel mai mic temei legal.

   Legea 365/2002 specifica foarte clar ca expeditorul trebuie sa aiba acceptul explicit al destinatarului.

   === citez:
   Articolul 6 – Comunicarile comerciale
   (1) Efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica este interzisa, cu exceptia cazului in care destinatarul si-a exprimat in prealabil consimtamântul expres pentru a primi asemenea comunicari.
   === inchei citatul.

   In plus, HG1308 din 2002 (normele de aplicare a legii 365/2002) specifica clar:

   === citez
   CAPITOLUL II – Comunicarile comerciale

   Art. 7.

   (1) Este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica, cu exceptia cazului in care destinatarul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.

   (2) Consimtamantul prevazut la alin. (1) poate fi obtinut in orice forma si poate fi probat cu orice mijloc de proba. Sarcina probei revine furnizorului de servicii.

   (3) Consimtamantul comunicat printr-un mesaj transmis prin posta electronica este valabil exprimat daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

   a) este expediat din cutia postala in care destinatarul doreste sa primeasca comunicarile comerciale;

   b) subiectul mesajului este format din concatenarea textului „ACCEPT COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA”, scris cu majuscule, si numele sau denumirea persoanei in numele careia se vor transmite comunicarile comerciale.

   === inchei citatul

   1. Multumesc, Gupi.. chiar vroiam sa caut legile astea sa le pun aici. :)
    Din pacate, in Romania spam-ul nu prea este pedepsit de organele abilitate asa cum ar trebui, dar sper ca pe viitor acest lucru sa se schimbe. Pana atunci traiasca filtrele de la serviciile de mail ;))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top