You are here
Home > Enjoy > Fură-i stilul Serenei din ,,Gossip Girl”

Fură-i stilul Serenei din ,,Gossip Girl”

Fie că urmărești serialul ,,Gossip Girl” pentru intrigă sau actori, personajele din serial sunt extrem de stilate și demne de luat ca exemple în ceea ce privește stilul lor. Blonda superbă din serial, Serena van der Woodsen, interpretată de Blake Lively transformă străzile Manhattan-ului în veritabile catwalk-uri. De la blugi skinny, paltoane Burberry și rochii fabuloase Serena a devenit un adevărat reper pentru pasionatele de modă din întreaga lume. Care sunt hainele-cheie și cum să te inspiri din stilul ei poți afla în rândurile de mai jos.

Stilul Serenei se bazează pe combinații de haine avangardiste și îndrăznețe cu cele vintage și de inspirație rock pentru a crea acel aer boho chic.

Îndrăznește să îți asumi riscuri și să experimentezi în compunerea ținutei.

Dacă ai urmărit show-ul TV ,,Gossip Girl” ai observat că din garderoba Serenei nu lipsesc următoarele lucruri:

1. Paltonul în culori neutre: Serena deține o adevărată colecție de paltoane de firmă și cam mereu o vei vedea purtând unul. Investește într-un palton de calitate și nu vei regreta. Se pretează la orice ținută iar tu vei arăta mereu elegant.

2. Blugii skinny: dacă ești înzestrată cu o pereche de picioare lungi și subțiri niște blugi skinny sunt perfecți pentru tine. Purtați cu tocuri, cizme sau pantofi sport vor arăta mereu practic și sexy.

3. Rochiile. O rochie neagră trebuie să aibă în garderobă fiecare femeie, ne spunea mai demult un simbol al modei, Audrey Hepburn. Însă nu trebuie să te mulțumești doar cu una. Încearcă diferite modele și culori în concordanță cu stilul și forma corpului tău. Nici Serena nu se sfiește să poarte rochii de diferite stiluri, nu uita să accesorizezi întotdeauna ținuta cu niște pantofi pe măsură.

surse foto:theblackstiletto.com, blackelively.net, fanpop.com, emeraldbrocadeconsulting.blogspot.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top