You are here
Home > Enjoy > ComediZone > Farse de 1 aprilie

Farse de 1 aprilie

Fa-i si tu o farsa prietenului/prietenei, colegului de banca sau chiar sefului. Uite o lista cu cateva farse:

1. Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza!!! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!

2. E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.

3. Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC!!! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.

4. In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

5. Luati o foaie si scrieti pe ambele parti: “Citeste pe verso”.

6. Le spui prietenilor glumind ca te sinucizi si, surpriza, te gasesc mort cu un bilet in buzunar: “v-am tras-o!”

7. Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada).

 

8. Vata bazaltica (pentru izolatie termica), un pachetel de servetele frumos parfumate, le despaturiti, frecati servetelele de patura bazaltica, le impaturiti la loc si sigilati pachetelul. Va prefaceti ca-l uitati pe coltul mesei sau pe un pervaz de fereastra!

9. O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat. Lasati punga unui grup de colegi cu textul: “ma duc la toaleta, tine-mi si mie asta, puteti sa va serviti”.

10. Bagati pe 1 Aprilie in posta prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sunt anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 6 luni … (nu uitati sa-i sunati seara si sa le spuneti ca a fost o pacaleala).

11. Sau acelasi model de operare (scrisoare frumos facuta cu o sigla, stampila la misto, semnatura aiurea) dar anuntati-i ca copilul lor va fi exmatriculat in 10 zile si ca sunt obligati sa se prezinte in data de … la ora … pentru o sedinta cu directorul scolii. (nu uitati sa-i sunati seara si sa le spuneti ca a fost o pacaleala).

12. Surprindeti parintii/rudele cu o prietena si anuntul ca va casatoriti a doua zi!

13. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

14. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.

15. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

16. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

17. Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!

18. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fii o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

19. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

20. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

21. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2011 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

22. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!

23. Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada).

Spor la farse si aveti grija sa nu fiti voi pacaliti! :p

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top