You are here
Home > Coltul m@gic > Ganduri si idei > Fara cuvinte!

Fara cuvinte!

Inspirat fiind de melodia „Fara cuvinte” semnata BUG Mafia, in colaborare cu Loredana Groza, m-am decis sa scriu acest articol legat de ceea ce ne inconjoara. Incerc sa caut si sa gasesc raspunsuri pentru toate aceste lucruri ce ne trimit cu gandul ca termenul de „umanitate” e un termen al carui sens e tot mai greu de atins.

Pare ca o data cu firescul curs al anilor umanitatea pierde teren in fata banilor, a dusmani, al talhariilor, al coruptiei, al nepasarii, al violentei. Si ma opresc aici pentru ca lista ar putea fi mult mai lunga. Au ajuns banii chiar atat de importanti si de vitali incat sa lasam sentimente, trairi si ganduri bune, in favoarea lor? Oare chiar trebuie sa ne calcam in picioare pentru ei?

Cred ca de aici pleaca totul, de la bani. De aici am ajuns sa facem diferente intre oameni, de aici am ajuns sa ne tradam, am ajuns sa ne vindem sufletul, sa nu ne mai pese de nimic in afara banilor. Cei ce o duc prost cu banii se cearta din cauza lipsei lor, iar cei ce o duc bine din acest punt de vedere,  se cearta pentru ca au dorinta nesfarsita de a inmulti veniturile, de a face orice pentru a avea tot mai mult.  E trist ca bunele exemple, acele putine exceptii pentru care viata inseamna bucurie, armonie si pace sunt parca refuzate de societate, fiind blamate si uitate. E trist ca ei trebuie sa suporte  incercarile si greutatile  din viata de zi cu zi, doar pentru ca refuza sa fie corupti, falsi si continua sa fie corecti, la locul lor si cu o mare credinta in suflet.

Partea materiala ne omoara sufletul! Sunt alaturi de cei 4 interpreti ai melodiei ” Fara cuvinte” care, dupa parerea mea, au atins cum nu se putea mai bine, realitatea de azi. Sunt alaturi de ei si intreb:

De ce trebuie sa fie asa? Ce ne face sa fim atat de inumani? De ce au ajuns banii chiar atat de importanti?

Bug Mafia – Fara cuvinte

Lasă un răspuns

Top