Reduceri.Online

You are here
Home > Recomandate > Earth Hour Romania 2011

Earth Hour Romania 2011

Pe 26 martie, de la 20,30, aproape 50 de orase din Romania vor stinge luminile pentru o ora, alaturandu-se campaniei Earth Hour, care anul acesta intra intr-o etapa noua: Beyond the Hour.

Evolutia extrem de rapida a campaniei, de la un oras -Sidney- la 4.500 de orase din 128 de tari, in numai 4 ani de zile, a dovedit ca exista sute de milioane de oameni care isi doresc sa se implice mai mult in rezolvarea problemelor de mediu actuale.

Astfel, noutatea editiei de anul acesta o constituie platforma speciala 60+, www.beyondthehour.org, care permite sustinatorilor Earth Hour sa impartaseasca idei, povesti sau planuri despre cum aleg sa isi reduca impactul negativ asupra planetei.

Earth Hour a aparut ca un raspuns la o intrebare simpla: cum ii putem determina pe oameni sa constientizeze una din cele mai mari amenintari actuale, schimbarile climatice? Replica a venit de la WWF Australia, concretizata intr-o campanie care promova un gest pe cat de simplu, pe atat de puternic: stingerea luminilor. Se intampla pe 31 martie 2007, la Sydney, cand 2 milioane de case si sedii de companii australiene au stins luminile timp de o ora. Ora Pamantului. In 2010, 4500 de orase din 128 de tari au participat la Earth Hour pe 27 martie, campania devenind, astfel, cea mai mare actiune de mediu din toate timpurile.

Tu te implici?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top