You are here
Home > Fashion > Accesorii > Domnişoarele şi doamnele – dependente de cumpărături !

Domnişoarele şi doamnele – dependente de cumpărături !

Numeroase studii şi articole din străinătate şi din ţară ilustrează o anumită dependenţă a femeilor faţă de cumpărături , în special faţă de articolele de ordin vestimentar.

                                                                        15590898-women-smiling-and-trying-on-shoes-in-shoe-store

Grija şi meticulozitatea dumnealor faţă de modul în care „apar” în public sau acasă nu trebuie să ne rămână indiferent , deoarece importanţa unei astfel de manifestări personale generalizată se răsfrânge într-un mod pozitiv în societate contribuind enorm la cultura civică şi vestimentară a poporului respectiv sau a civilizaţiei respective.

                                                                        8148759-women-shopping-at-clothes-store

În încercarea de a concluziona oarecum în acest domeniu atât de pretenţios , cercetătorii au dorit sa stabilească cu o anumită aproximaţie numărul achiziţiilor vestimentare achiziţionate anual de către o persoană de sex feminin ajungând la cifre impresionante : circa 20 tricouri, 8-10 rochii, 6-9 perechi de pantaloni.

                                                                       8149313-women-shopping-at-clothes-store

Grăbindu-se să generalizeze la durata medie de viaţă au apreciat că garderoba obişnuită se situează undeva la : 1100 de bluze şi tricouri, 600 de rochii, peste 500 de pantaloni, 400 perechi încălţăminte , 300 de fuste  , 250 de veste. Studiile cuprind peste 1200 de persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 16-80 de ani .

                                                     17054366-variety-of-casual-shirts-on-wooden-hangers-on-blue-background 9175456-clothes-on-hanger-in-shop

Shopingul este o preocupare în străinătate care a tins să devină o dependenţă , iar în România constatăm acelaşi trend , deşi uneori produsele sunt mai slabe calitativ, existând însă şi posibilitatea de a cumpăra ieftin şi de calitate dacă ştim unde să căutăm. 

                                                                                          11435969-woman-shopping-in-a-clothing-store

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top