You are here
Home > Fashion > Ce se poarta > Costumele de baie ale verii 2011

Costumele de baie ale verii 2011

Vara se apropie și de abia așteptăm să ne răsfețe razele soarelui și valurile mării. Goana după costume de baie a început și e timpul să aruncăm o privire printre alegerile designerilor pentru acest sezon. Asta ca să știm ce trenduri să urmărim și cum să alegem cel mai potrivit costum de baie pentru forma noastră de corp. De la Marc Jacobs până la casa Lanvin, mai jos avem câteva costume de baie pentru toate gusturile.

Lanvin ne propune pentru vara lui 2011 un costum de baie de inspirație anii ’70.

Lanvin, sursa foto fashion.telegraph.co.uk

Dacă anii ’70 nu sunt pe gustul vostru, încercați puțin minimalism grafic în stilul anilor ’80. Iată ce propun designerii:

inspirație grafică sursa foto zimbio.com

Pentru îndrăznețe, costumul de baie decupat este cea mai inspirată alegere.Unele dintre cele mai frumoase modele ale verii sunt propuse de Emanuel Ungaro sau Roksanda.

colecția Roksanda 2011

Trendul primăverii a fost COLOR BLOCK. Ce ai zice dacă ai opta pentru un costum de baie în culori puternice pentru vara lui 2011? În plus, o culoare vibrantă scoate în evidență un bronz superb.

Calvin Klein 2011 sursa foto coolspotters.com

Cel mai surprinzător trend al verii se anunță a fi: macrame-ul. Îndrăznește într-un model extrem de sexy marca Emilio Pucci.

Emilio Pucci sursa foto coolspotters.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top