Reduceri.Online

You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Adrian Năstase – Eliberat condiţionat. Sentinţa este definitivă !

Adrian Năstase – Eliberat condiţionat. Sentinţa este definitivă !

După dezbateri îndelungi care au solicitat atât apărarea , cât şi completul de judecată , în cele din urmă azi, luni, 18.03.2013, s-a deliberat în cazul eliberării lui Adrian Năstase.

Adrian-Nastase---carte

Fostul premier , renumit om politic şi scriitor român , Adrian Năstase, va fi eliberat condiţionat din închisoare după aproape 9 luni de detenţie la Penitenciarul Jilava.

adrian_nastase_condus_la_curtea_de_apel_bucuresti_in_catuse_1_19527700

Cazul s-a judecat la Tribunalul Bucureşti şi a fost unul deosebit de tensionat.

image-2011-05-18-8641022-46-adrian-nastase

Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii” în vara anului 2012 (26 iunie), fapt care a provocat o cădere psihică fără precedent marelui om politic şi gânditor român , Adrian Năstase, care a încercat să se sinucidă atunci în propria locuinţă.

nastase21231_80116700

Familia a fost alături de dumnealui de-a lungul acestei perioade deloc uşoare pentru fostul premier. În închisoare a reuşit scrierea mai multor cărţi la lansarea cărora a participat în calitate de reprezentanţi soţia sau băieţii din familia Năstase , prezenţa autorului fiind imposibilă la locaţiile din Bucureşti.

andrei_nastase_mediafax_foto_octav_ganea_56161100

Sentinţa Tribunalului Bucureşti este definitivă , iar Adrian Năstase ar putea fi eliberat chiar în această seară.

Chiar dacă nu am subscris tuturor actelor comise de către fostul premier şi nu credeam că va fi eliberat atât de repede , personalitatea lui Adrian Năstase şi nivelul naţional la care a fost implicat poate colporta şi situaţii în care caracterul neplăcut sau unele elemente mai negative ale caracterului uman să răbufnească într-un mod insurmontabil.

a_nastase_69997500

Aşteptăm pe Adrian Năstase în libertate şi suntem convinşi că acum va fi mult mai util României în calităţile de om de cultură , vizionar, etc, poate şi de om politic, deşi credeam că este compromis acum.

image-2008-06-26-3365216-58-adrian-nastase

Felicitări familiei şi multă sănătate domnului Adrian Năstase !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top