Reduceri.Online

You are here
Home > Fashion > Moda de zi cu zi > Trucurile de înfrumusețare ale marilor vedete de la Hollywood

Trucurile de înfrumusețare ale marilor vedete de la Hollywood

Anii de Aur ai Hollyood-ului au oferit posterității simboluri și modele de frumusețe printre actrițele vremii. Marylin Monroe, Audrey Hepburn sau Vivien Leigh au lansat adevărate trenduri în materie de modă și machiaj fiind reinventate constant de marile case de modă și urmate de fashionistele din întreaga lume. Mai jos, vă dezvăluim câteva dintre secretele de machiaj ale actrițelor din garda veche a Cetății Filmului.

MARYLIN MONROE

Cunoscută pentru chipul său radiant, actrița avea o metodă puțin neobișnuită de realizare a strălucirii tenului. Marylin aplica pe față o cremă pe bază de hormoni, care se spune că i-a provocat actriței apariția de păr facial, urmată de un fond de ten sub formă de pudră cu irizații. Actrița folosea metoda aceasta pentru a obține acea strălucire a chipului pe care o observăm în toate filmele ei. Poți obține și tu un ten radiant folosind o metodă mai puțin invazivă decât crema pe bază de hormoni. Încercă o bază de machiaj cu străluciri perlate și un fon de ten lichid cu proprietăți de iluminare a tenului.

AUDREY HEPBURN

Faimoasă pentru chipul său fără de cusur și look-ul de baby-doll, Audrey Hepburn folosea pentru a-și evidenția privirea un contur gros de tuș al pleoapei superioare la care adăuga un strat de mascara. Se spune că actrița petrecea ore în șir aplicând mascara pe fiecare geană în parte pentru a crea impresia de gene false. Astăzi pentru a obține un look similar lui Hepburn nu e nevoie să îți petreci jumătate din zi pentru a ,,picta” fiecare geană. Încearcă o mascara cu efect de gene false pentru același rezultat.

VIVIEN LEIGH

Actrița cunoscută pentru rolul lui Scarlett O’Hara din filmul ,,Pe Aripile Vântului” afișa un ten impecabil. Responsabilă de pielea fără imperfecțiuni era Madame Lubatti, cunoscută pentru tratamentele sale faciale aplicate Familiei Regale Britanice și doamnelor din înalta societate. Lubatti folosea pentru tratarea pielii creme din loțiuni parfumate și uleiuri aromate. Poți încerca și tu o variantă modernă a rutinei de îngrijire a pielii similară actriței folosind uleiurile aromate. Fă o baie în aburi a feței aplicând în apă câteva picături de lavandă. Lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale antiseptice, calmând tenul. Clătește-ți tenul cu apă rece și aplică pe față un ulei ușor pentru ten.

SOPHIA LOREN

Diva italiană folosește uleiul de măsline pentru a-și menține frumusețea. În rutina ei de îngrijire nu lipseau cel puțin două linguri de ulei aplicate în mâncare, o cantitate mică o folosea pentru hidratarea tenului iar pentru frumusețea întregului corp actrița folosea băile în care turna ulei de măsline. Uleiul de măsline este un foarte bun hidratant pentru corp, dar dacă vrei să obții rezultate ca Sophia Loren fără prea mari bătăi de cap, încearcă o loțiune de corp sau o cremă de față cu extract de ulei de măsline.

sursă: dailymail.co.uk   sursă foto:inpascumoda.com, retroist.com, tvmania.ro, ghidulmiresei.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top