Reduceri.Online

You are here
Home > De actualitate > ~ Noua Ordine Mondiala ~ > Teorie a conspiratiei sau dezlantuirea apocalipsei?

Teorie a conspiratiei sau dezlantuirea apocalipsei?

Teorie a conspiraţiei sau dezlănţuirea Apocalipsei?

Nu trebuie să fim teologi ca să simţim de pe acum o nerăbdare a timpului cu noi oamenii, o înmulţire a catastrofelor naturale, a bolilor, a suferinţei, şi chiar a răutăţii între oameni. Noi trebuie să ne împotrivim din răsputeri atacurilor tot mai dese ale necuratului şi să nu ne lăsăm dezbinaţi. Să avem mereu în vedere faptul că Hristos ne-a făcut fraţi unul cu altul , şi numai dacă rămânem în dragostea Lui, vom putea învinge răul. Atacurile celui rău sunt parcă tot mai dese şi se manifestă în forme tot mai variate şi mai complexe. Am depăşit demult concepţia Evului Mediu în care diavolul era reprezentat sub formă de ţap. Nu e fără sens această asociere de simboluri, ţapul fiind prototipul a tot ce e rău- nu degeaba evreii aveau ce se cheama procesiunea “ţapul ispăşitor”, ce consta în : preoţii şi fariseii poporului ales îşi puneau mâinile peste un ţap şi se considera că toate păcatele mulţimii se transferau astfel asupra acestuia, care apoi era trimis în pustie. De aici poate şi o altă denumire a necuratului,”ducă-se pe pustii”.
Acum, în vremurile noastre, răul se manifestă tot mai subtil, la nivelul subconştientului, inoculând omului ideea că răul nu există, că cel mult e doar un concept, sau şi mai rău, o formă prin care slujitorii Bisericii manipulează oamenii încă din cele mai vechi timpuri. Nu zic că , în decursul timpului nu s-au produs în sânul Bisericii evenimente ce aduc oprobiul oricărui creştin- cruciadele, Inchiziţia- dar aceste fapte ţin de latura omenească a Bisericii, de ispitele care sunt pe fiecare membru al Bisericii. Şi ispitele sunt cu atât mai mari, cu cât slujitorul Bisericii este mai sus pe treapta ierarhică, sau pe culmea desavărşirii.
Noi nu trebuie sa cedăm ispitelor diavoleşti şi să fim atenţi la ce se întâmplă pe plan mondial, să ne documentăm cât putem despre masonerie, despre această mişcare dubioasă care pare să dirijeze din umbră guvernele lumii.
Începând cu sec. al XVII-lea şi al XVIII-lea, odată ce s-a manifestat perioada omenirii numită Renaştere, ce promova cultul raţiunii şi al omului în detrimentul divinităţii- a apărut şi această mişcare ce reunea numai oameni învăţaţi, din rândul“ Iluminaţilor” , care pretindeau că prin raţiune şi numai prin aceasta, poţi stăpâni Universul. De ce este periculoasă o astfel de concepţie?
Dacă privim în urmă, remarcăm că aceşti oameni au contribuit în mare parte la revoluţiile sociale din Franţa, Ţările Române, aceasta fiind o realizare importantă a curentelor de acest gen. Însă ideile care îi”mişcă”sunt periculoase- omul reuşeşte numai prin propriile puteri să răzbească- nu mai are nevoie de ajutor divin, şi nici de morala ce ar rezulta din credinţa în Dumnezeu. Eşecul “raţiunii pure” e frumos ilustrat de scriitorul F.M.Dostoievski prin figura lui Ivan, din Fraţii Karamazov. Acesta încearcă să cuprindă faptele dumnezeieşti numai prin prisma raţiunii,şi astfel, nu reuşeşte să cuprindă adevărurile divine, ajungând la o stare decăzută de nebunie-posedare.
Raţiunea e una din funcţiile importante pe care omul le-a primit de la Dumnezeu, însă omul nu trebuie să uite că Creatorul a tot ce există nu poate fi cuprins de raţiunea limitată a omului. Şi de aici, multitudinea de erezii şi de învăţături greşite, ce s-au desprins din sânul adevaratei credinţe a Bisericii.
Masoneria este una din acestea şi încă una din cele mai periculoase- sub masca binefacerii şi a ajutorării între semeni, urmăreşte, de fapt, ascensiunea membrilor ei în cercurile tot mai înalte ale puterii. Odată intrat în această organizaţie secretă, nu mai poţi ieşi, dovadă a anihilării libertăţii umane, deşi teoretic masonii sunt simpatizanţi ai principiului dreptate, libertate, fraternitate.
Pentru a intra în aceste cercuri , e nevoie de un adevărat ritual de iniţiere ce se petrece în taină şi întuneric- or, orice se petrece în întuneric şi pe ascuns, e lucrarea diavolului. Pe lângă asta, masonii consideră lipsită de importanţă existenţa lui Hristos, or cine nu Îl mărturiseşte pe Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu, vine de la diavolul. Ei înşişi îşi pun originile pe seama reînvierii credinţelor păgâne, sau chiar pe a cavalerilor templieri, care constiutiau tot o organizaţie secretă, cu propriile iniţieri şi ordine, aşişderea masonilor, şi care au fost proagoniştii cruciadelor. Trăsătura războinică, violentă a acestora, a fost astfel preluată de masoni, însa într-un plan mai subtil- ei nu mai ridică propriu-zis sabia, ci manipulează, ucid sufleteşte pe cei care li se alătură. Există teorii, şi nu avem cum să nu le credem, conform cărora criza mondială, şi diferitele tipuri de viruşi sunt controlate şi chiar organizate de forţe malefice. Se simte atingerea lor din umbră. Atunci când am luat la cunoştinţă despre virusul HIV, exista dejă ideea că acesta e creat în laborator. Au apărut apoi tot felul de explozii maladive de genul Antrax, gripă aviară, gripă porcină. Ce este mai îngrijorător este că în SUA e obligatorie vaccinarea pentru gripa porcină- care de fapt e o isterie fără finalitate. Mor chiar mai puţini oameni comparativ cu o gripă nemodificată genetic.
Şi atunci de ce această isterie în masă?
Peste tot găsim interesele guvernelor lumii- mai ales cel al SUA, care în încercarea disperată de a procura resurse, e în stare de orice. Există studii conform cărora resursele materiale ajung pentru aproximativ 50 de ani. Aşadar, trebuie or sa creăm alte surse de hrană- nu stiu care ar mai putea fi acelea, ori să decimăm populaţia Globului, şi asa destul de numeroasă- în jur de 6 miliarde – de altfel aflată şi într-o continuă creştere. Cam aşa gandesc mai marii lumii, cei care îşi împart puterea între ei, şi cei cărora nu le mai ajung averile. Şi ce ar putea fi mai la îndemână pentru a-şi atinge scopurile mârşave? Războaiele, viruşii creaţi artificial, multitudinea de cancere, care în mod dubios apar la orice vârstă a omului şi în toate condiţiile- ar trebui să ne pună pe gânduri. De fapt, ne aflăm în mâinile conducătorilor lumii, care par să decidă ei soarta pe Pământ. Şi aşa oamenii sunt uniţi doar cu numele în oranizaţii cu denumiri sofisticate- ONU,UE,NATO- dar în realitate suferim de o dezbinare cruntă şi de pieirea spiritului patriotic. Aproape că ne e ruşine de faptul că suntem români. Ne mai amintim o dată, de două ori în an, facem câteva parade , mâncăm fasole cu ciolan şi considerăm că este suficient. În rest, privim cu indiferenţă faptele de corupţie, nedreptate şi răutate gratuită răspunzând simplu că aşa e în România. Uităm că noi cu toţii alcăuim sufletul acestei ţări , iar pentru a realiza ceva temeinic , e nevoie să fim uniţi. “Dezbină şi cucereşte!” e un dicton parcă veşnic actual şi e la îndemâna conducătorilor lumii care ştiu prea bine că prin sărăcie, boală, suferinţă, oamenii se dezbină între ei, mulţi fiind chiar în stare să-şi vândă propria familie, copiii chiar pentru a fi dati traficantilor de carne vie- cazuri care, din păcate, s-au petrecut şi în România- unde părinţii îşi vindeau micuţii ca sursă de organe!!
Asta ca să vedem până unde s-a ajuns cu răutatea şi indiferenţa. Pentru a manipula un popor, trebuie să îi fie anihiat simţul patriotic şi de aceea se loveşte în religia creştina, cea care susţine unitatea între oameni. Şi noi, în naivitatea noastră, mai credem că conducătorii statelor ne vor binele!
Se găsesc tot felul de denigratori ai creştinismului sau sunt scoase în evidenţă doar persoane care fac rusine acestei religii. Nu sunt date ca exemplu persoane care săvârşesc binele, pentru a ne sluji ca pilde morale şi ca îndreptare spre viaţa veşnică.
În condiţiile actuale, venirea Antihristului e cât se poate de viabilă, guvernele lumii sunt unite, cum am mai zis, formal, pentru că realitatea e că fiecare stat e dezbinat în felul lui- din cauza crizei, a sărăciei, a bolilor, a genocidelor şi actelor de terorism, a războaielor şi atentatelor.
Lumea e ajunsă deja în pragul disperării şi nu se întoarce uşor către Dumnezeu căci pur şi simplu are alte preocupări – televizorul, calculatorul, furtişagurile, viaţa dublă… e o lume în care domneşte iadul, conform spuselor filosofului existentialist Paul Sartre: “Ceilalţi, iată iadul!”
În astfel de condiţii, e chiar aşteptată venirea acestui conducător, care la început va dovedi carismă , iar mai apoi , va forţa oamenii să îi fie supuşi.
Şi cum ar putea să facă aceasta? Prin microcipurile despre care am tot auzit şi care odată implantate în om , acesta devine controlabil şi foarte uşor de manipulat.
La început, se inoculează ideea că prin cipuri se ajunge mai uşor la o fişă medicală a omului în cazurile de urgenţă, putând fi stocate pe el, referiri legate de aspecte ale sănătăţii sale, dar mai apoi, nimic nu ii va opri să îi transforme în robi pe cei care li se opun.
Nu sufăr de ceea ce unii ar numi”teorie a conspiraţiei”, ci observ semnele lumii în care trăim şi spre ce se îndreaptă aceasta: mulţimea de hristoşi mincinoşi şi de tot felul de teorii salvatoare care mai de care ispitind omul şi întorcându-l de la calea cea dreaptă.
Dacă tot am afirmat că Masoneria foloseşte simboluri satanice, iată aici o prezentare a unora din ele, precum şi ce reprezintă acestea:

Phoenixul provine din mitologia străveche egipteană. Iată ce scrie Manly P. Hall, 33 Degree, K. T. în cartea: „The Phoenix, An Illustrated Review of Occultism and Philosophy”: “În vechime, o fabuloasă pasăre, phoenix, este descrisă de primii scriitori… ca mărime şi formă seamănă cu vulturul, dar are diferenţe clare. Corpul phoenixului este acoperit de pene purpurii lucioase si coada bleu-roşcată, capul este slab colorat, iar pe spate are pene în culori strălucitoare… Se presupune că phoenixul trăieşte 500 de ani, după care i se deschide corpul şi un phoenix nou-născut se înalţă… Phoenixul este unul dintre semnele Ordinelor Secrete din vechime şi pentru iniţierea în acele Ordine, căci era ceva obişnuit să spui despre cineva deja membru al acelor temple că este un om născut de doua ori sau renăscut. Înţelepciunea îi confera o nouă viaţă, iar cei care devin înţelepţi sunt renăscuţi.[p. 176-177].
Iata ce scrie Barbara Walker, în cartea sa ocultă “Now Is The Dawning”, p.281. Egiptenii credeau că pasărea phoenix simbolizează un zeu care “s-a înălţat la ceruri dimineaţa sub forma de stea, ca Lucifer, care după ce-a fost aruncat în foc, a înviat…” Dintr-o singură frază se poate deduce că pasărea phoenix este simbolul lui Lucifer.Pentru a împiedica lumea să facă asocierea, Francmasonii au schimbat phoenixul în vultur şi au început să facă referire la el ca vultur. Totuşi, doi autori masoni relatează adevărul:
Dacă ne amintim ce este scris sub vulturii masonici (Deus Meumque Jus) şi declaraţia lor că pentru a-şi dobândi drepturi şi dreptate folosesc “metode oculte” prin Lucifer, atunci se poate trage o simplă dar importantă concluzie.

Dar de ce Masoneria a adoptat emblema cu 2 capete, iar nu cu 1?
Masonul R. Swinburne Clymer explica în “The Mysteries of Osiris”, 1951, p. 42: “Când păgânii doreau să exprime învierea sau noul destin, le reprezentau sub forma unui portar (uşier), care putea fi distins cu uşurinţă prin chei… Cu timpul i-au dat două capete puse spate-n spate… În timp, acest simbol s-a schimbat şi-a devenit vulturul cu două capete, simbolul Masoneriei”.

Triunghiurile
Triunghiul este unul dintre cele mai folosite simboluri satanice. Triunghiul cu varful in sus, are de ceva timp o altă semnificaţie: “Omul Divin”, “Perfecţiunea”. În figura de mai jos bărbatul şi femeia din cercul mai mic înseamnă creaţia, triunghiul cu vârful în sus reprezintă divinitatea omului, în acest context. Observăm, de asemenea şi un compas, simbol masonic.

Un alt autor mason afirmă că omul poate fi divinizat, sau poate ajunge la o stare de perfecţiune. [George H. Steinmetz,”Freemasonery : Its Hidden Meanig”, 1948, p. 63 si in “The Lost World :Its Hidden Meanig”, 1953, p. 148, ambele la New York, Macoy Publishing and Masonic Supply Co.]
J. D. Buck afirma blasfemitor: “Este mult mai important ca omul să încerce să devină Hristos decât să creadă că Iisus era Hristos.[J. D. Buck, Mystic Masonery, Illinois :Indo-American Book Co., 1913, Sixth Edition, p. 138].
Încă o dovadă că Masoneria nu este creştină în niciun fel, din contră, putem afirma că Masoneria face parte din manifestările Antihristului.
I Ioan 4:3 – “Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui Antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum chiar este în lume.”
I Ioan 2:22 – “Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduieşte că Iisus este Hristosul? Acesta este Antihristul, cel care tăgăduieşte pe Tatal şi pe Fiul”.
II Ioan 1:7 – “Pentru că mulţi amăgitori au ieşit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul şi Antihristul”.
Această declaraţie a lui Buck nu numai că-L neagă pe Iisus, dar susţine că omul se poate salva singur şi poate ajunge chiar dumnezeu. Evident că Francmasoneria nu este creştina, ci dimpotrivă, e satanistă.
Autorul mason Albert Churchward afirmă că acest triunghi îl reprezintă pe Set. După cum este scris şi în Biblia Satanică a lui Anton LaVey, Mare Preot Satanist şi Fondator al “Bisericii lui Satan”, Set este sinonim cu Satan. [Chuchward’s book was “Signs and Symbols of Primordial Man”, London, George Allan Company Ltd., 1913, Second Edition, p. 189, 309, 471]. William Meyer si J. S. M.Word, de asemenea, autori masoni, menţionează că veneratorii lui Shiva purtau pe frunte triunghiul cu varful în sus. Shiva este sinonim pentru Satan. [The Order of the Eastern Star, W. Meyer, p. 20 ; Freemasonery and the Ancient Gods, J. S. Word, London, Simpkin, Marshall, Hamilton, Kent and Co., Ltd., 1921, p. 10-11].

Hexagrama

Hexagrama este alcatuită prin unirea celor 2 triunghiuri, încât să formeze steaua cu 6 colţuri, cunoscută şi sub numele de “Sigiliul lui Solomon”. Acest simbol este “Steaua lui David” contrafăcută, steaua Israelului. Autoarea masonică Mary Ann Slipper, la p. 14 în “Symbolism of the Eastern Star”, 1927, admite că:” Steaua cu 6 colţuri este folosită în Masonerie şi se găseşte şi în alte bine cunoscute ordine de tip secret”. Într-o altă carte “The Second Mile” este scris “… steaua cu 6 colţuri este unul din cele mai vechi şi mai puternice simboluri”.
Deoarece conţine semnul “666” este considerată a fi cel mai puternic simbol a lui Satan şi este folosită de toţi vrăjitorii, magicienii, sataniştii, ocultiştii.

Astfel, ţinând cont de aceste simboluri şi de importanţa pe care o au pentru mişcarea masonică, e bine să fim mai cu luare aminte, pentru a nu fi duşi în ispită. Şi orice ar fi, să nu cedăm sub nicio formă vrăjmaşului ci să Îl punem întotdeauna pe Hristos, ca Lumină a vieţii noastre şi atfel, întunericul nu ne va putea birui.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top