Reduceri.Online

You are here
Home > Enjoy > Muzica > Romanian Music Awards – pro sau contra nominalizari?

Romanian Music Awards – pro sau contra nominalizari?

Romanian Music Awards – poate cel mai asteptat eveniment al acestui an pentru industria muzicala romaneasca, va avea loc in Piata Sfatului din Brasov, in data de 16 septembrie, avandu-l ca gazda pe Puya.

Desi acest concept este o copie a ceea ce se intampla afara la Mtv, in Romania, si in acest an organizatorul acestei festivitati va fi Music Channel, dar asta este mai putin important si nu ma priveste.

In schimb, ceea ce mi-a atras atentia au fost nominalizarile facute in acest an, pentru cele 14 categorii, iar acestea sunt urmatoarele:

Best female: Alexandra Stan, Andra, Andreea Banica, Corina, Inna

Best album: Iris – 12 porti, Play and win – Change the world, Puya – Romanisme II, Roa – Artificial, Smiley – Plec pe marte

Best dance: Alexandra Stan, Inna, Play and win, Sasha Lopez, Sunrise Inc

Best dj: Dj Andi, Dj Sava, Liviu Hodor ft. Tara, Nick Kamarera, Sasha Lopez

Best grup: Akcent, Deepcentral, Dj Project, Fly project, Play and win

Best hip-hop: Grasu XXL, Guess Who, Marc One ft. Cheloo, Puya, Spike

Best live: Directia 5, Iris, Loredana, Smiley, Voltaj

Best male: Alex Velea, Connect-r, Crbl, Guess Who, Smiley

Best new act: Amna, Dj Robert Georgescu ft. Lara, Ellie White, Roa, Sunrise Inc

Best pop: Crush & Alexandra Ungureanu, Directia 5, Smiley, Voxis, Xonia

Best rock: Keo, Publika, Voltaj, Vunk, Zero

Best song: Akcent – My passion, Alexandra Stan – Mr. saxobeat, Andreea Banica – Love in Brasil, Roa – Ne place, Smiley ft. Pacha Man – Love is for free

Best video: Andreea Banica – Sexy, Corina ft. JJ – No sleepin’, Inna – Club Rocker, Lukone ft. DeMoga – Allemasse, Smiley – Dream girl

Best website: Akcent, Andreea Banica, Inna, Radiokiller, Smiley

Acestea sunt nominalizarile pentru acest an, nominalizari ce cuprind multe nume, intre care se evidentiaza Smiley,Andreea Banica, Inna, cu destul de multe prezente, lider fiind Smiley care numara nu mai putin de 7, fiind nominalizat la jumatate din categorii.

Eu, unul, sunt suprins de aceste propuneri pentru ca lipsesc nume precum Deepside Deejays, Narcotic Sound & Christian D, Bug Mafia si cu siguranta multi altii, care dupa parerea mea au avut mare succes in acest an. E ciudat ca sunt cam aceeasi artisti la toate categoriile, publicul fiind pus in postura in care nu prea are de unde alege. Foarte ciudata mi se pare si categoria „best rock”, unde cel putin Keo nu prea isi are locul. As mai avea obiectii la „best hip-hop” si „best new act”, dar o sa le tin pentru mine, restul categoriilor fiind si ele discutabile.

Eu mi-am exprimat o parere, nu stiu daca e buna sau rea. Voi ce ziceti? Sunteti pro sau sunteti contra acestor nominalizari? Ce artisti credeti ca se puteau regasi in cadrul nominalizarilor?

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top