Reduceri.Online

You are here
Home > Culinar > ABC alimentar > MIRACOLUL……BANANEI !

MIRACOLUL……BANANEI !

Oricât de ancestrală este şi oricât de ancenstral pare……BANANA …….. reprezintă un adevărat miracol prin ceea ce oferă societăţii contemporane!!!! Uşor digerabilă ea constituie un adevărat stabilizator al întregului organism sub aspect neurologic şi cardiovascular !!!!!
In prezent cel mai intalnit soi de banane e Cavendish-ul, banana care e gasita in magazinele din intreaga lume. Fiecare fruct este identic din punct de vedere genetic si poseda acelasi gust si acelasi potential pentru culoare si forma, dar si aceeasi slabiciune fata de boli.
Desi exista mai multe varietati de bananieri si plante asemanatoare, nici una dintre ele nu a avut succesul Cavendish-ului pe plan mondial.
Dincolo de toate cele cunoscute din timpuri străvechi şi mai recent despre proprietăţile deosebite ale bananei , cel mai recent afirmaţiile unei farmaciste din Japonia postate pe un web japonez s-au transformat într-o adevărată modă a Ţării Soarelui Răsare şi chiar a ţărilor occidentale, deşi nutriţionişti celebri şi-au susţinut câteva serioase rezerve. Dieta consta in consumarea unei banane (sau doua) in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, alaturi de un pahar cu apa calda. Apoi, sustine Sumiko Watanabe, o farmacista în Osaka, se poate mânca orice dupa bunul plac, în afară de dulciuri. Fantezista realizatoare a Morning Banana Diet şi-a publicat iniţial dieta pe unul dintre cele mai mari social-network-uri din Japonia, lansând şi o carte, vânduta la finele anului trecut in 730.000 de exemplare si reeditata în China si Taiwan. Eficacitatea formulei, a explicat ea, consta in amidonul din banane, care ar facilita metabolizarea grăsimilor. Nu ne rămâne decât să încercăm , oricum nu costă foarte mult decât una-două banane!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top