You are here
Home > Recomandate > Iata cum ne influenteaza ziua de nastere viata de cuplu si personalitatea

Iata cum ne influenteaza ziua de nastere viata de cuplu si personalitatea

Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.
Liderii – nascuti in ziua de 1
Personalitate – Majoritatea celor nascuti pe 1 au o fire puternica si independenta, spirit de initiativa si organizare si calitati de lider. Poseda o gandire rapida si foarte inventiva. Sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin minunatul dar de a-i motiva pe cei din jur.
Dragoste – Sunt pasionali si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, fiind predispusi la iubiri fulgeratoare. Le place sa cucereasca si au un magnetism si o sexualitate pline de forta.
Cooperantii – nascuti in ziua de 2
Personalitate – Pasnici si prietenosi, cei nascuti pe data de 2 depind mult de anturaj si de mediu. Sunt sensibili, afectuosi si au nevoie de atentie constanta. Cauta armonia si siguranta. Diplomatia este una dintre calitatile lor de baza. Sunt buni mediatori si colaboratori. Au intuitii excelente si abilitati psihologice. Iubesc frumosul, au gusturi rafinate si adesea detin talente artistice. Atenti la detaliu si perseverenti, le este mai la indemana sa definitiveze un proiect, decat sa il initieze. Nu le place sa iasa in fata, preferand planul secund.
Dragoste – Sunt romantici, tandri si sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonari succesive si sunt profunde si discrete.
Imaginativii – nascuti in ziua de 3
Personalitate – Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti in ziua de 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. Au carisma, gratie, stralucire si sunt imaginativi, cu un ascutit simt al culorii, scenei, micului si marelui ecran. Scriu frumos si sunt buni comunicatori, descurcandu-se minunat in negocieri si vanzari. Inteligenta spontana e dublata de o mare sete de cunoastere.
Dragoste – Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi, atragatori si extrem de placuti de sexul opus. Se poate sa caute ceva mai multa vreme partenerul potrivit, dar cand il gasesc devin extrem de devotati.
Constiinciosii – nascuti in ziua de 4
Personalitate – Disciplinati si responsabili, cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios nu numai in profesie, dar si in viata personala. Sunt oameni cu principii si simt moral. Iubesc munca si dau dovada de metoda, precizie si disciplina. Foarte realisti, trebuie sa vada inainte sa creada, doresc sa fie pusi in fata unor situatii clare si construiesc doar pe teren verificat si solid. Sunt rezervati si mandri, insa au intelegere pentru ceilalti, carora le inspira incredere.
Dragoste – Sunt foarte prudenti si nu isi daruiesc inima prea usor. Chiar daca pot parea a fi persoane reci, leaga relatii temeinice, sunt fideli si isi pretuiesc partenerul de viata.
Istetii – nascuti in ziua de 5
Personalitate – Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, ei stiu cate ceva din orice domeniu su au marele talent de a gasi solutii rapid la orice problema. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbare. Le place sa calatoreasca, sa comunice. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta mereu provocari, mai ales de factura intelectuala.
Dragoste – Au o mare putere de seductie de care insa nu sunt intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Pasionali si romantici, au nevoie de un partener cu care sa rezoneze spiritual si mental.
Familistii – nascuti in ziua de 6
Personalitate – Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti in aceasta data sunt fericiti atunci cand ceilalti se simt bine (in special membrii familiei lor). Vor urmari intotdeauna calea de mijloc si armonia. Sunt corecti, de incredere si sar in ajutorul oricui. Stiu cum sa ingrijeasca, sa trateze, sa aline si sa incurajeze. Au simt estetic, imaginativ si artistic. Bunastarea si linistea caminului raman telurile lor majore.
Dragoste – Au sentimente puternice si sunt extrem de tandri. Stiu cum sa-si faca partenerul fericit, iar intr-o relatie isi vor gasi intotdeauna tihna si echilibrul.
Inteleptii – nascuti in ziua de 7
Personalitate – Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filosofie, stiinta si tehnica. Ii atrag misterele, lucrurile oculte. Au un spirit de observatie si o intuitie deosebit de dezvoltate. Prefera sa lucreze singuri si duc la bun sfarsit ceea ce au inceput. Introvertiti, meditativi si uneori enigmatici, au totusi un caracter puternic.
Dragoste – Isi traiesc foarte intens emotiile, dar nu le dau frau liber. Fiind distanti. Exigenti si critici, isi reduc singuri sansele de fericire afectiva.
Business men-ii – nascuti in ziua de 8
Personalitate – Avand o personalitate ambitioasa si plina de forta, cei nascuti pe data de 8 detesta mediocritatea. Nu se tem de nimic, sunt competitivi, au initiativa, putere de munca si talent organizatoric. Isi folosesc inzestrarea nativa pentru a porni pe cont propriu, de a fauri si dezvolta, de cele mai multe ori, rezultate spectaculoase. Au simtul banului. Asocierile le lasa adesea un gust amar.
Dragoste – Pentru ei, pasiunea este la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se inflacareaza repede, se daruiesc total, dar le trece repede. Magnetici si fascinanti, cuceresc fara efort.
Idealistii – nascuti in ziua de 9
Personalitate – Dotati cu marinimie si mult idealism, cei nascuti pe 9 par sa fie destinati unor cauze nobile. Sunt altruisti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici si eficienti. Joaca deseori un rol important in societate si se implica in actiuni umanitare sau progresiste. Imaginatia, inspiratia si talentul ii imping frecvent spre sfera artistica. Sunt extravaganti, rebeli si aventurosi.
Dragoste – Cei de sex opus ii gasesc seducatori si fascinanti. Cuceresc usor, insa sufera deziluzii tocmai din cauza naivitatii lor. In ciuda firii contradictorii, isi iubesc sincer familia si au o relatie speciala cu copiii.
Ambitiosii – nascuti in ziua de 10
Personalitate – Avand o mentalitate de invingatori, cei nascuti pe 10 isi croiesc usor drumul in viata, fara sa aiba nevoie de sprijin. Sunt puternici, dinamici, siguri pe ei si foarte ambitiosi. Sunt inventivi si poseda abilitati strategice si manageriale. Raspund prompt la provocari. In general, ajung oameni de succes. Pretuiesc prietenia si o cinstesc prin loialitate si devotament.
Dragoste – Traiesc iubiri intense, iar faptul ca sunt eleganti le sporeste farmecul. Le place sa cucereasca, dar trebuie permanent stimulati, caci altfel se plictisesc.
Inspiratii – nascuti in ziua de 11
Personalitate – Cei nascuti in aceasta zi se disting prin insusiri aparte: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Pot avea o perceptie ascutita, pana la aparitia unor manifestari parapsihice.
Dragoste – Sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat au ei.
Artistii – nascuti in ziua de 12
Personalitate – Fie ca evolueaza sau nu in domeniul artelor, cei nascuti in aceasta zi au un simt dramatic dezvoltat si pun talent in ceea ce fac, chiar daca este vorba de un lucru banal. Au o fire prietenoasa, le place sa socializeze si sa lucreze in colaborare. Sunt liantul grupului si sufletul petrecerilor. Energici si dornici de schimbari, sunt mereu in miscare si preocupati de lucruri noi.
Dragoste – Inclinati mai mult spre flirt decat spre ceva serios, rareori au legaturi stabile. Chiar si atunci cand iubesc sincer, independenta lor poate compromite relatia cu partenerul.
Profesionistii – nascuti in ziua de 13
Personalitate – Uzand de calitati precum simtul practic, creativitatea si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de a sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, organizati, meticulosi si de incredere care pun pret pe munca, familie si traditie. Profesia este de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Sunt in general seriosi, vorbesc putin, sincer si cu substanta.
Dragoste – Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec special.
Jucatorii – nascuti in ziua de 14
Personalitate – Curiosi, independenti si adaptabili, cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare. Sunt curajosi, risca deseori si cred in steaua lor norocoasa, avand o fire de jucator. Inteligenti, ingeniosi, practici si creativi, gasesc rapid solutii la orice si sunt talentati in numeroase domenii. Pot atinge succesul nebanuit prin munca.
Dragoste – Fiind fermecatori si temperamental, nu duc lipsa de oferte. Totusi, prefera sa aleaga, nu sa fie alesi. Au o viata sentimentala bogata si adesea destul de furtunoasa.
Creativii – nascuti in ziua de 15
Personalitate – Pentru cei nascuti la aceasta data, cel mai important lucru este familia. Totusi, au propriile lor nevoi ce nu trebuiesc neglijate precum: exersarea talentelor mentale care sa dovedeasca faptul ca pot functiona independent, fara sprijinul altora. Sunt sensibili si generosi, au talent pentru arte si deprind usor limbile straine. Sunt dornici sa calatoreasca si sa invete lucruri noi.
Dragoste – Sentimentali, visatori si senzuali, sunt insetati de dragoste. Uneori tind sa-si faca iluzii sau sa se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul invata sa isi gestioneze mai bine enorma afectivitate.
Spiritualii – nascuti in ziua de 16
Personalitate – Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, interesati de cultura, religie, filosofie, etica, psihologie, ezoterism. Chiar daca lumea spiritului predomina, implinirea vine doar daca au o familie si o buna integrare sociala. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenti specialisti sau experti apreciati.
Dragoste – Au sentimente adanci pe care insa nu si le exteriorizeaza usor. Se indragostesc deseori de persoane diferite de ei ca temperament, varsta, preocupari etc. Cand decid sa-si intemeieze o familie, aleg parteneri stabili, de incredere.
Managerii – nascuti in ziua de 17
Personalitate – Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga, au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenti organizatori, manageri si promotori. Au o minte iute si cuprinzatoare. Proiectele lor sunt ample si indraznete , mijloacele de implinire sunt originale, ingenioase si eficiente. Pot avea in paralel si preocupari spirituale.
Dragoste – Personalitatea lor radianta si plina de forta atrage sexul opus ca un magnet. Au mai multe iubiri, toate intense.
Finalistii – nascuti in ziua de 18
Personalitate – Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti in data de 18 implinesc aproape mereu ce isi pun in minte. Sunt independenti si idealisti, dar nu atat de mult incat sa piarda contactul cu realitatea. Au un acut simt al afacerilor si de aceea pot sa administreze firme mari si prospere. Pot sa fie niste psihologi fini si sa aiba talent artistic sau chiar politic.
Dragoste – Nu se tem niciodata sa isi exprime sentimentele, ba chiar sa le insoteasca de gesturi impresionante, dramatice. Chiar daca nu sunt cel mai bun exemplu de fidelitate, isi respecta foarte mult familia.
Hotaratii – nascuti in ziua de 19
Personalitate – Hotarati si mari iubitori de libertate, cei nascuti pe 19 nu fac decat ce isi doresc. Sunt condusi de imboldul de a reusi, de a castiga putere si de a ajunge sa fie respectati. Organizati si eficienti, ajung sa fie piloni de rezistenta ai sectorului in care activeaza. Au aspiratii nobile, sunt intuitivi si inzestrati cu imaginatie si talent. Iubesc noutatea si schimbul de idei.

Dragoste – Au o sexualitate puternica si sunt plini de farmec. Iubesc cu pasiune insa nu le place sa-si etaleze sentimentele in public. Sunt capabili de sacrificiu pentru persoana iubita.
Sensibilii – nascuti in ziua de 20
Personalitate – Foarte sensibili la mediu, cei nascuti in aceasta zi isi “acordeaza” emotiile la acesta. Aspira la armonie, frumusete si afectiune. Desi par retrasi si linistiti, pretuiesc foarte mult o prietenie si sunt construiti sa traiasca in cuplu. Sunt foarte buni colaboratori, asociati sau consultanti insa nu le place sa iasa in fata. Au o gandire profunda, analitica si imaginativa. Sunt de asemenea foarte atenti la detalii.
Dragoste – Pot darui mult, dar cer la fel de mult in schimb. Sunt parteneri fideli, intelegatori si diplomati.
Sociabilii – nascuti in ziua de 21
Personalitate – Comunicativi si foarte deschisi catre cei din jur, nativii zilei de 21 au un talent social innascut. Detin darul de a-i entuziasma si inveseli pe oameni. Se remarca la orice fel de eveniment monden, fiind plini de vitalitate si teatrali. Au putere de convingere, sunt extrem de dotati pentru intermedieri si vanzari. Pentru ei, provocarea este canalizarea aptitudinilor catre scopuri precise si perseverenta in atingerea lor.
Dragoste – Plini de farmec, ei nu intampina nicio dificultate in a lega o relatie. Problema se poate ivi in a o mentine. Au nevoie de un partener sensibil, dar ceva mai stabil decat ei.
Plutocratii – nascuti in ziua de 22
Personalitate – Plutocratii dispun de forta, stapanire de sine, o mare ambitie si spirit de anvergura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti. Predomina orientarea spre lucrurile materiale, iar pornirea de a acumula, a face avere ii propulseaza in lumea plutocratiei. Destinul lor e maret, promitator, dar si dificil.
Dragoste – Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detesta. Cauta un partener cu aceleasi ambitii care provine dintr-o clasa sociala de varf.
Spontanii – nascuti in ziua de 23
Personalitate – Inteligenti, flexibili, agili si ingeniosi, cei nascuti pe aceasta data au o mare capacitate de adaptare. Pentru ei, viata este o aventura in care pot experimenta mereu ceva nou si incitant. Socializeaza usor si au darul comunicarii. Imaginativi si perspicace, au talente diverse si interese multiple. Au un destin schimbator, dar nu le lipseste sansa.
Dragoste – Sunt afectuosi si sensibili, insa marea lor curiozitate ii indreapta spre mai multe relatii, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Isi doresc totusi un echilibru afectiv si de aceea vor face tot posibilul sa fondeze o casnicie armonioasa si stabila.
Prietenosii – nascuti in ziua de 24
Personalitate – Marinimosi, saritori si gata sa raspunda prompt la solicitari, cei nascuti pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiatilor este sfant si sunt gata sa faca sacrificii pentru a pastra bunele relatii. Pe umarul lor devotat poti oricand sa te sprijini sau sa plangi. Prietenosii sunt de asemenea persoane casnice si responsabile dar care au adesea, gratie sensibilitatii, veleitati artistice, mai ales dramatice sau actoricesti.
Dragoste – Sunt romantici si au emotii puternice. Le place sa-si arate dragostea si au o enorma nevoie de afectiune. Sunt placuti de sexul opis si pot avea avantaje prin intermediul lor.
Intelectualii – nascuti in ziua de 25
Personalitate – Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti in ziua de 25 stralucesc prin dorinta de studiu, de instruire. Le place sa cerceteze si trebuie incurajati de mici in aceasta directie fiindca este pacat ca inzestrarea lor sa fie risipita. Au o intuitie excelenta pe care trebuie sa se obisnuiasca sa o asculte. Sunt firi care nu suporta restrictiile si care prefera sa lucreze independent, in liniste, retras.
Dragoste – Sensibilitatea lor afectiva este mare, dar se feresc sa scoata la iveala acest lucru. Sunt retinuti, nu isi comunica sentimentele. Au putere de atractie, dar sunt foarte greu de inteles. Reusesc anevoie sa mentina o relatie.
Afaceristii – nascuti in ziua de 26
Personalitate – Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere. Se descurca excelent in hatisul finantelor. Managementul lor este diplomatic si cooperant. Relatiile sociale si familia conteaza pentru ei cel putin la fel de mult ca si cariera. Isi gasesc siguranta cand stabilesc un echilibru intre toate acestea.
Dragoste – Traiesc pasiuni devoratoare pe care se straduiesc sa si le stapaneasca. Pot darui mult in dragoste, insa cer la fel de mult. Dilema lor este echilibrarea setei de absolut cu comprmisul necesar mentinerii cuplului de care au atat de mult nevoie.
Organizatorii – nascuti in ziua de 27
Personalitate – Deschisi la minte, dinamici, entuziasti si idealisti, au darul de a-i inspira si organiza pe cei din jur. Sunt autoritari fara sa fie duri. Au talente multiple. Ii intalnim in mediul cultural, stiintific, politic, artistic. Sunt performanti in comunicare, relationeaza usor, iubesc calatoriile. Au simt social. Cu cat fac mai mult pentru ceilalti, cu atat vor primi mai mult in schimb.
Dragoste – Fascineaza prin tinuta si carisma. Poarta inconstient in minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap in calea implinirii lor afective.
Asociatii – nascuti in ziua de 28
Personalitate – Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti la aceasta data au mare succes in asocieri, si nu singuri. Au o fire puternica, dar contradictorie. Cooperanti si totodata independenti, se simt in largul lot cand au libertate de miscare, insa au nevoie de incurajari pentru a reusi. Sunt, prin excelenta, niste initiatori si le trebuie cineva care sa finalizeze ceea ce ei incep. Vad bine in perspectiva.
Dragoste – Pasionali, plini de erotism si magnetism sexual. Insetati de iubire, rareori au insa rabdare sa construiasca o relatie stabila. Destin amoros framantat.
Vizionarii – nascuti in ziua de 29
Personalitate – Personaje cu totul speciale, cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Sunt vizionari, detesta banalitatea si au teluri inalte si proiecte ambitioase. Pot face multe lucruri in viata, insa le trebuie hrana pentru spirit. Se disting intotdeauna prin ceva si au mare nevoie de atentie. Adesea, la maturitate, intampina frustrari sau provocari.
Dragoste – Au emotii navalnice si nevoi afective uriase. Relatia de cuplu este o zona fragila in care nu fac cele mai fericite alegeri.
Creativii – nascuti in ziua de 30
Personalitate – Inzestrati cu sensibilitate, dragoste pentru frumos si o doza neobisnuita de creativitate, cei nascuti in aceasta zi au suflet de artist. Cauta armonia, au talent si il manifesta, daca nu prin profesie, cel putin ca hobby. Sunt simpatici, prietenosi, au darul vorbirii si multa putere de convingere. Problema lor este ca tind sa se risipeasca in lucruri marunte in loc sa-si focalizeze energiile pentru a-si exploata potentialul.
Dragoste – Fermecatori, seducatori, tandri si iubitori, cuceresc fara efort. Totusi, au tendinta sa-si controleze partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea sa nu-l tolereze.
Faurarii – nascuti in ziua de 31
Personalitate – Harnici, priceputi, practici, responsabili si atenti la dateliu, cei nascuti in ultima zi a lunii sunt niste maestri faurari. Tot ce iese din mana lor este temeinic, frumos si functional. Sunt disciplinati, perseverenti si organizati. Au o minte clara, lucida, invata usor, reusesc si in activitatile de natura intelectuala. Sunt oameni cu principii care pun pret pe familie, traditie si munca.
Dragoste – Au sentimente profunde pe care le exteriorizeaza doar atunci cand sunt siguri ca nu vor fi respinsi. Nu se lasa dusi de valul pasiunii, iar iubirea lor se instaleaza progresiv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top