You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Festivalul de Film Berlin 2013 !

Festivalul de Film Berlin 2013 !

Festivalul de Film de la Berlin din acest an, 2013 , a desemnat cel mai bun film în cadrul unei festivităţi mondene.

ursul_33569700_1_73266600

Filmul românesc „Poziţia copilului” a primit cea mai înaltă distincţia – Trofeul „Ursul de Aur”. Filmul este regizat de către regizorul Călin Peter Netzer care s-a declarat deosebit de mulţumit şi încântat. Împreună cu el a fost premiată şi producătorul Ada Solomon.

-b-Festivalul-de-Film-de-la-Berlin-2013--b---Lista-castigatorilor

„Este un premiu foarte important pentru cariera mea, pentru România şi confirmă valoarea cinematografiei româneşti. Este unul dintre cele mai mari premii din cinematografia românească, este un eveniment”, a afirmat  Călin Netzer.

283118_peter_calin_netzer_13711200

Festivalul de la Berlin este cotat ca al doilea ca valoare după Festivalul de Film de la Cannes , fiind deosebit de monden şi promovând filme de certă valoare care abordează subiecte diverse.

166210maxim

„Poziţia copilului” este un film care prezintă realităţi ale societăţii româneşti contemporane surprinse prin intermediul personajelor unei familii din România a căror relaţie este subminată, compromisă de evoluţiile urbane şi sociale din România.

berlin_21554100

Felicitări călduroase producătoului, regizorului şi actorilor la acest moment festiv care a adus „Ursul de Aur” în România.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top