Reduceri.Online

You are here
Home > Enjoy > Filme > Cele mai asteptate premiere cinematografice din luna aprilie

Cele mai asteptate premiere cinematografice din luna aprilie

Periferic(2010)
Premiera: 1 aprilie 2011
Eliberată din închisoare pentru 24 ore, Matilda plănuieşte să fugă din ţară şi să înceapă o viaţă nouă. Până la sfârşitul zilei, ea trebuie să se confrunte cu trecutul ei dureros – familia care a respins-o, fostul ei iubit şi, mai ales, copilul lăsat în urmă. Lupta pentru o viaţă mai bună îi aminteşte că libertatea poate atârna doar de o alegere.

Scufita Rosie (2011)
Premiera: 8 aprilie 2011
Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără atrăgătoare curtată de doi bărbaţi. Deşi ţine la proscrisul Peter (Shiloh Fernandez), Valerie este forţată de către părinţii ei să se căsătorească cu Henry (Max Irons), unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat. Decişi să nu renunţe la iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniştea satului este ameninţată de un vârcolac. De mulţi ani, sătenii ofereau lunar vârcolacului animale pentru sacrificiu, dar în perioada cu luna plină acesta obişnuia să omoare şi câte un om, de această dată fiind vorba chiar de sora lui Valerie. Hotărâţi să se răzbune, sătenii îl cheamă în ajutor pe părintele Solomon (Gary Oldman), un renumit vânător de vârcolaci. Venirea acestuia va crea însă panică, pentru că un lucru e clar: vârcolacul poate fi oricare dintre ei, chiar unul dintre bărbaţii de care Valerie este legată.

 

Paul(2011)
Premiera: 22 aprilie 2011
Simon Pegg şi Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionaţi de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariţii de OZN-uri. Odată ajunşi acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepţia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.

The Roommate (2011)
Premiera: 22 aprilie 2011
Viaţa Sarei Webber se schimbă radical atunci când i se repartizează o camera de cămin în care o are drept colegă pe Rebecca Woods, o studentă din anul I cu grave probleme psihice, care pierde contactul cu realitatea şi devine violentă atunci când nu îşi administrează cu regularitate tratamentul medicamentos. Iniţial, Sara şi Rebecca relaţionează foarte bine şi devin prietene, petrecându-şi timpul liber una în compania celeilalte şi oferindu-şi toate plăcerile şi distracţiile pe care le presupune viaţa de cămin, însă ulterior Rebecca dezvoltă o fascinaţie periculoasă faţă de colega ei de dormitor şi vrea să o păstreze numai pentru ea. Stephen Morterelli, iubitul Sarei, o avertizează pe aceasta asupra comportamentului bizar al Rebeccăi şi remarcă faptul că boboaca este instabilă mintal şi singuratică atunci când accesează pagina ei de pe o reţea de socializare şi vede că Sara este singura persoană pe care o are în lista de prieteni. Devenind obsedată de Sara, Rebecca încearcă într-un stil propriu să îi elimine din existenţa acesteia pe Stephen, pe Tracy şi pe toţi oamenii pe care aceasta îi îndrăgeşte.

 

Water for elephants (2011)
Premiera: 22 aprilie 2011
Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Pe când încearcă să fugă de noua sa condiţie, el se aruncă din întâmplare într-un tren aparţinând unui circ care dădea reprezentaţii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii ’30, iar locurile de muncă sunt extrem de greu de găsit.
Jacob se împrieteneşte cu clovnul pitic Kinko şi cu bătrânul Camel, care îl ajută să primească de lucru la circ. Tânărul va descoperi că lumea circului este plină de primejdii şi rivalitate, iar oamenii îşi au aici locul lor bine stabilit. Un rol decisiv va juca în poveste elefantul Rosie.

127 hours (2010)
Premiera: 22 aprilie 2011
Producţia Fox Searchlight 127 Hours spune povestea adevărată de supravieţuire a alpinistului Aron Ralston, care a fost nevoit să-şi taie braţul în timpul unei escaladări, pentru a se elibera dintre două stânci. El a scris şi o carte despre această experienţă, intitulată Between a Rock and a Hard Place.

 

Hereafter/ Dincolo de viata (2010)
Premiera: 29 aprilie 2011
Hereafter/Dincolo de viaţă este povestea supranaturală a trei oameni din locuri diferite care experimentează moartea şi chiar ceea ce se află dincolo de ea. George (Matt Damon) este un american obişnuit, dar care trăieşte diverse experienţe legate de viaţa de dincolo. În celălalt colţ al lumii, Marie (Cecile De France), o jurnalistă din Franţă îşi reconsideră viziunea asupra vieţii, o dată ce ajunge la un pas de moarte. În Londra, Marcus, un băieţel, îşi pierde cele mai dragi persoane şi porneşte într-o căutare disperată a răspunsurilor. Vieţile celor trei se vor intersecta într-un mod straniu, lucrurile din jurul lor se schimbă pentru totdeauna şi, fie că vor, fie că nu, poate vor găsi răspunsul dincolo de viaţa pe care o trăiesc în prezent.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top