Reduceri.Online

You are here
Home > Coltul m@gic > Arata ca esti om > Ajut-o pe Denisa!

Ajut-o pe Denisa!

Astazi, la o vizita pe Facebook am aflat de Denisa. Cine e Denisa? Denisa are 23 de ani si este din Comănești (jud. Bacău). Ea este absolventa a Facultăţii de Relaţii Internaţionale si Studii Europene si studenta în anul 2 la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu – Facultatea de Drept. Dar pe langa asta, e bolnava de leucemie, mai exact a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastica cu celule T.

M-a impresionat cazul ei asa ca m-am gandit sa o ajut si eu.. de asta am postat si acest articol..

Asa a inceput visul urat al Denisei:

Boala a debutat în primăvara acestui an cu o infecţie banală în gât. De la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii iunie, Denisa a facut mai multe vizite pe la diferite spitale şi pe la diferiţi medici, fără ca cineva să încerce să facă ceva concret pentru ea. Singurul lucru ce i s-a făcut în această perioadă de timp a fost o biopsie din amigdalită. Rezultatele au sosit dupa aproape o lună de zile, timp în care nici un medic nu i-a făcut absolut nimic, au trimis-o acasă şi i-au spus să ia Nurofen. Până să vină rezultatul la această biopsie, ganglionii Denisei au început să se mărească şi au devenit dureroşi. Nu i s-a făcut în această perioadă absolut nimic, nu i s-au luat analize, nu s-a încercat să se facă alte investigaţii medicale, absolut nimic. După aproape o lună,rezultatul biopsiei a fost neclar. Medicii au propus o noua biopsie, dar părinții au refuzat și au reușit să o ducă pe Denisa în Italia, unde în doar 10 zile a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastica cu celule T.

Denisa nu are fraţi sau surori care ar fi putut fi compatibili, astfel încât transplantul de care ea are nevoie nu este posibil în România. Toate demersurile făcute pentru ea la instituţiile statului s-au soldat cu un esec, deoarece, Denisa nu a fost diagnosticată în România.

Cum o putem ajuta pe Denisa?

Pentru a urma tratamentele prescrise și efectuarea transplantului, Denisa mai are nevoie de 25.000 euro.

Pentru mai multe informatii despre Denisa si cum o poti ajuta, intra pe http://www.denisaporfir.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top